Rosa María Vázquez is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Patrulla de valientes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Sergio Véjar. Met o.a. Alberto Vázquez, Rosa María Vázquez, Eleazar 'Chechelo' García en Héctor Suárez.

Vier boswachters moeten de verloofde redden van het meisje op wie ze alle vier verliefd zijn. Een soort 'Drie musketiers'-komedie die zich op het platteland afspeelt. Slecht camerawerk, slechte muziek, slechte mise en scène, slechte acteursregie. Wat wil je nog meer?

Novias impacientes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Fernando Casanova, Teresa Velázquez, Rosa María Vázquez en Fernando Luján.

De verschillende verwikkelingen en eigenaardige situaties waarmee drie stellen geconfronteerd worden, alvorens in het huwelijk te treden. Zeer moralistisch, hoewel het een zogenaamd 'moderne' film moest worden.

Los años verdes

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Elvira Quintana, Rosa María Vázquez, Enrique Lizalde en Enrique Alvarez Félix.

Een aantal studenten raakt betrokken in allerlei verwikkelingen als ze proberen te ontkomen aan een strenge lerares. Een bespottelijke komedie.

Casa de mujeres

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Julián Soler. Met o.a. Dolores del Río, Elsa Aguirre, Rosa María Vázquez en Marta Romero.

Het leven van verschillende vrouwen in een bordeel. Een vreselijke film die voor en door zeer katholieke prostituées gemaakt lijkt. Vuilnis.

Amor a ritmo de go go

1966 | Komedie, Musical

Mexico 1966. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Javier Solís, Rosa María Vázquez, Eleazar 'Chechelo' García en Raúl Astor.

Na allerlei misverstanden en moeilijkheden verklaren twee jonge stellen elkaar hun liefde. Zo reactionair dat je het nauwelijks voor mogelijk houdt. De moraal van het verhaal is dat meisjes 'oneerbare voorstellen' moeten afwijzen om de kans niet te verkleinen op een huwelijk, want dat is toch uiteindelijk hun bestemming.

Viva Benito Canales!

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Fernando Casanova, Rosa María Vázquez, Elvira Quintana en Armando Silvestre.

Een welgestelde Mexicaanse veeboer is zich bewust van het onrecht in zijn omgeving. Hij besluit deel te nemen aan de Mexicaanse Revolutie. Dan ontmoet hij zijn grote liefde. In dit stompzinnige melodrama worden opvallend veel hoeden gedragen, de ene nog groter dan de andere.

Los Sánchez deben morir

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Javier Solís, Fernando Casanova, Lucha Villa en Rosa María Vázquez.

Twee broers gaan op de vlucht voor hun verloofdes en hun aanstaand huwelijk en verschuilen zich in een dorp waar ze van een moord beschuldigd worden. Zeer stompzinnig.

Fiebre de juventud

1965 | Komedie

Mexico/Ecuador 1965. Komedie van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Enrique Guzmán, Begoña Palacios, Rosa María Vázquez en Fernando Luján.

Twee jonge mannen die een succesvol muzikaal duo vormen leren twee mooie meisjes van goede komaf kennen. Ze worden verliefd, ondanks de grote karakterverschillen. Een oppervlakkige komedie, met een matig script en minimale regie.

El bastardo

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Víctor Parra, Rosa María Vázquez, Tito Junco, Berta Moss en Aurora Clavel.

Het vervolg op RANCHO SOLO. Een gewetenloze man doet zich voor als de bastaardzoon van een rijke grootgrondbezitter. Die is namelijk wanhopig op zoek naar zijn natuurlijke zoon. Het enige aardige aan deze zwakke film is de aanwezigheid van bijrolspelers als Clavel en Barrón.

La cigüeña distraida

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. 'Viruta', 'Capulina', Rosa María Vázquez en Emily Cranz.

Twee mannen, de ene arm en de andere rijk, hebben beiden een kind gekregen. Als ze hun kinderen in het ziekenhuis ophalen, ontstaat er verwarring en er vindt een verwisseling plaats. Elk neemt het kind van de ander mee. Viruta en Capulina zijn nauwelijks overtuigend in deze zwakke komedie.

El padrecito

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Cantinflas, Angel Garasa en Rosa María Vázquez.

Een jonge pastoor komt als gevolg van zijn moderne ideeën tegenover een andersdenkende collega te staan. Deze op GOING MY WAY van Leo McCarey geïnspireerde film was een groot succes bij publiek en kritiek.

Blue Demon, el demonio azul

1964 | Avonturenfilm, Fantasy

Mexico 1964. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. 'Blue Demon', Jaime Fernández, Rosa María Vázquez en Mario Orea.

Een eminente professor in de lycantropie roept de hulp in van de gemaskerde strijder 'Blue Demon' om een weerwolf te bestrijden, die de omgeving onveilig maakt. De eerste film over Blue Demon. Het vervolg heet BLUE DEMON CONTRA EL PODER SATANICO. De film is, ondanks de vele gevechten, redelijk onderhoudend.