Colea Rautu

Acteur

Colea Rautu is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ne muritorii

1974 | Avonturenfilm, Historische film

Roemenië 1974. Avonturenfilm van Sergiu Nicolaescu. Met o.a. Amza Pellea, Ion Besoju, Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu en Jean Constantin.

Roemenië 1611. Dertien soldaten die de legendarische vorst Mihai dienden, keren van hun verbanningsoord terug naar het vaderland. Ooit hebben ze hun monarch gezworen hun land te verenigen, onafhankelijk te maken en te bevrijden van het juk der Turken. Ze ontmoeten bij hun heroïsche strijd hongersnood en achtervolging, maar ze weten met de moed der wanhoop bij het beleg van een vesting zich waar te maken. Blut-und-Boden heldenepos over een stel Roemeense musketiers uit het toen nog dictatoriaal geregeerde vampierenstaat van Ceau[KA10]sescu, waar je niet veel anders kon en mocht filmen. In zijn soort is het geslaagd en Patrichi doet mee als femme-fatale.

Ulzana

1973 | Western

DDDE 1973. Western van Gottfried Kolditz. Met o.a. Gojko Mitic, Renate Blume, Rolf Hoppe, Colea Rautu en Amza Felea.

Een goed bedoelde, maar primitieve Indianen-western uit de DDR met Mitic, een Joegoslaaf, in de hoofdrol. Mitic en Kolditz schreven het scenario dat op historische feiten is gebaseerd. Het gaat over de ellende die de Apachen over zich heen krijgen na de Amerikaans/Mexicaanse oorlog, midden 19e eeuw. Maar het is allemaal wat te kinderlijk om echt te kunnen boeien.

Apachen

1973 | Western

DDDE 1973. Western van Gottfried Kolditz. Met o.a. Gojko Mitic, Milan Beli, Colea Rautu, Gerry Wolff en Lean Niemeczyk.

Eén van de Mitic-westerns uit de DDR. Deze films zijn goed van opzet maar worden meestal te kinderlijk uitgewerkt. De Joegoslavische Mitic is ook geen echt overtuigend acteur. Eens te meer gaat het hier om de strijd tussen blanken en Indianen, nu omdat er zilver is gevonden. Mitic speelt weer de rol van het opperhoofd Ulzana.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Colea Rautu op televisie komt.

Reageer