Riccardo Pizzuti (1934): cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Nati con la camicia

1983 | Komedie, Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten​/​​Italië 1983. Komedie van Enzo Barboni. Met o.a. Terence Hill, Bud Spencer, Buffy Dee, David Huddleston en Riccardo Pizzuti.

Vrachtwagenchauffeur Doug (Spencer) neemt lifter Rosco (Hill) mee, en al snel krijgt hij daar spijt van. Het duo komt ernstig in de problemen, vooral als ze abusievelijk voor geheim agenten worden aangezien. Nadat Hill en Spencer een grote naam opbouwden met slapstickachtige spaghettiwesterns werd het duo ook in modernere settings ingezet. Wat steeds hetzelfde bleef was de rolverdeling: Hill was de vlotte prater met de fraaie glimlach en de snelle vuisten, Spencer mopperde op de achtergrond en schakelde de sterkste tegenstanders uit. Plat maar onschuldig, nostalgisch vermaak.

Occhio alla penna

1980 | Western, Komedie

Italië 1980. Western van Michele Lupo. Met o.a. Bud Spencer, Joe Bugner, Piero Trombetta, Carlo Reali en Sara Franchetti.

Een stompzinnige knokfilm met de lompe, en totaal uitdrukkingsloze Spencer. Het toenmalige bioscoopsucces van dit soort voorspelbare gooi- en smijtfilms was een deprimerende zaak. Scenario van Sergio Donati. Ook bekend als BUDDY GOES WEST.

All the Way Boys

1972 | Komedie, Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1972. Komedie van Giuseppe Colizzi. Met o.a. Terence Hill, Bud Spencer, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff en Riccardo Pizzuti.

Voortbordurend op het succes van They Call Me Trinity en Trinity Is Still My Name wordt het komische duo Hill-Spencer verplaatst van het Wilde Westen naar het eigentijdse Zuid-Amerika. Daar raken ze na een vliegtuigcrash betrokken bij de strijd tussen bandieten onder leiding van de vileine Mr Big en goudeerlijke, hardwerkende maar zwaar onderbetaalde mijnarbeiders. Ook nu weer draait alles om uppercuts en linkse of rechtse directen, waarbij de lichamelijke gevolgen immer zijn te overzien. De poster vat de avonturen van het (bebaarde) tweetal ronkend samen: 'Those "Trinity boys" take to the air and still fly off the handle.' In Nederland luidde de titel De vier vuisten de lucht in.