Raúl Farell

Acteur

Raúl Farell is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Juego diabólico

1958 | Avonturenfilm, Drama, Fantasy

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Roberto Cañedo, Roberberto Cañedo, Roberto Ramírez, Raúl Farell en Freddy Fernández.

Een dasspeld brengt onheil aan een ieder die hem opspeldt, zonder een pact te hebben met de duivel. Opvolger van EL FISTOL DEL DIABLO, bestaande uit drie episoden: Veneno juvenil, Juego diabólico en Rostro marcado. Een bewerking van een boek van de Mexicaanse schrijver Manuel Payno, die in de negentiende eeuw zeer veel gelezen werd.

La Rebelión de los adolescentes

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Olivia Michel, Aída Araceli, Alvaro Ortíz en Raúl Farell.

Bij zijn terugkeer naar de VS gaat een jongeman, vergezeld van zijn vriendin en een vriend, op zoek naar de moordenaars van zijn vader. Een pathetische, vuile, stupide en irritante karikatuur van REBEL WITHOUT A CAUSE van Nicholas Ray uit 1955.

El Caso de una adolescente

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Martha Mijares, Lucy Gallardo, Carlos López Moctezuma en Raúl Farell.

Een meisje, dat zich eenzaam voelt omdat haar ouders geen acht op haar slaan, wordt zwanger van haar vriend. Zij probeert het voor de familie te verbergen, maar uiteindelijk biecht zij alles op. Reactionaire pulp.

Dios no lo quiera

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Tulio Demicheli. Met o.a. Silvia Pinal, Jorge Martínez de Hoyos, Raúl Ramírez en Raúl Farell.

Een jongeman maakt misbruik van een dronken meisje, als gevolg waarvan zij zwanger wordt. Uitermate slecht geslaagde verfilming van het werk van Samuel Eichelbaums Un tal Servando Gómez, dat dezelfde regisseur al eerder en met heel wat meer succes, in zijn geboorteland Argentinië had verfilmd.

Padre nuestro

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Andrea Palma, Evita Muñoz en Raúl Farell.

Een bankbediende wordt onder verdenking van verduistering ontslagen. Na zoveel lofzangen op het moederschap achtte de Mexicaanse cinema het moment rijp voor de idealisering van de vaderfiguur, wat nog pijnlijker en lachwekkender uitpakte.

Un Divorcio

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Marga López, Carlos López Moctezuma, Raúl Farell en Julio Villarreal.

Een jongen komt tot de ontdekking dat hij de vrucht is van een avontuurtje van zijn moeder voordat zij trouwde met de man die hij voor zijn echte vader houdt; hij besluit het ouderlijk huis te verlaten. Eén grote opeenvolging van moraliserende gesprekken, het een nog zinlozer dan het ander.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Raúl Farell op televisie komt.

Reageer