Walter Ferris: scenario.
Er zijn 4 films gevonden.

The Gallant Blade

1948 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1948. Avonturenfilm van Henry Levin. Met o.a. Larry Parks, Marguerite Chapman, Victor Jory en George Macready.

Kleurrijk, weinig origineel cape- en degenwerk, waarin de razende Parks een Franse generaal beschermt tegen een schurkachtig komplot.

The Little Princess

1939 | Drama, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1939. Drama van Walter Lang en William A. Seiter. Met o.a. Shirley Temple, Richard Greene, Anita Louise, Ian Hunter en Cesar Romero.

Kindsterretje Shirley Temple (1928-2014) dat tussen 1935 en 1938 voor oorverdovend gerinkel aan de bioscoopkassa zorgde, is te zien in haar eerste Technicolor-film. In dit lichtvoetige drama speelt ze een meisje dat door haar vader op een sjieke kostschool wordt achtergelaten wanneer hij wordt opgeroepen voor de Boerenoorlog. Na het bericht van zijn vermissing wordt Sara een Assepoester-achtige bediende. Natuurlijk is het energieke goudlokje niet klein te krijgen. Amusante tweede bewerking van het boek van Frances Hodgson Burnett is een passend stervehikel voor Temple.

A Yank at Oxford

1938 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1938. Komedie van Jack Conway. Met o.a. Robert Taylor, Lionel Barrymore, Maureen O'Sullivan, Vivien Leigh en Edmund Gwenn.

Een aantrekkelijke rolverdeling, waaronder de jeugdige Leigh, in een clichéverhaal over een eigenwijze Amerikaan die zich probeert aan te passen aan Oxford, en omgekeerd. Scenario van Malcolm Stuart Boylan, Walter Ferris, George Oppenheimer en Leon Gordon.

Heidi

1937 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1937. Familiefilm van Allan Dwan en Allen Dwan. Met o.a. Shirley Temple, Jean Hersholt, Arthur Treacher, Helen Westley en Mady Christians.

Het klassieke kinderverhaal dat in het Zwitserland van de 19e eeuw speelt. Goed gegeven voor Temple, die een meisje speelt dat bij haar grootvader Hersholt wordt weggehaald en bij de wrede Nash komt te wonen. Aardige zakdoekenfilm voor kinderen. De Nederlandse klompendansen horen niet in een Zwitsers verhaal thuis.