Nicole Grey

Acteur

Nicole Grey is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sexual outlaws

1994 | Erotiek

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Edwin Brown (III). Met o.a. Mike McCollow, Nicole Grey, Kim Dawson (I), Elizabeth Sandifer en Mitchell Gaylord.

Francis Badham is een doofstomme die prosituees vraagt voor hem te strippen zodat hij ze kan fotograferen. Hij stuurt deze foto's naar Lisa Bauer, de seksueel gefrustreerde vrouw van de uitgever van het blad Sexual outlaws. Als een van Francis' prostituees wordt vermoord, zoekt hij hulp bij Lisa om zijn onschuld te bewijzen

Midnight Tease

1994 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1994. Mysterie van Scott P. Levy. Met o.a. Cassandra Leigh, Rachel Reed, Ashlie Rhey, Todd Joseph en Edmund Halley.

Moeilijkheden in de striptent Club Fugazi: de danseresjes die zich uitkleden, sterven als vliegen, omdat iemand ze stelselmatig vermoordt. Samantha (Leigh), een der strippers heeft nare nachtmerries: telkens voordat er een moord gebeurt, droomt zij erover. Uiteraard wordt zij verdacht. De film heeft een meer dan achterlijk plot dat de scenariovorm kreeg aangemeten door Danielle Purcell. De spelprestaties zijn meer dan verschrikkelijk. Er is heel sporadisch een spannend moment in de film, maar die kun je ruimschoots op één hand tellen. Een goedkoop vluggertje, dat meteen op video uitkwam.

Sexual Outlaws

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van Edwin Brown. Met o.a. Mitch Gaylord, Erika West, Kim Dawson, Nicole Grey en Mike McCollow.

Titel verwijst naar een blad dat John (Gaylord) en Lisa (West) uitgeven. Het is een blaadje met contact-advertenties voor echtparen. Lisa antwoordt zelf op een intrigerende brief die in haar tijdschrift verschenen is. Dat leidt tot een soort erotiek dat slechts bestemd is voor onvoorwaardelijke liefhebbers van het genre met personages die zo plat zijn als een dubbeltje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicole Grey op televisie komt.

Reageer