Matthew Knight

1994 Acteur

Matthew Knight (1994) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gooby

2009 | Jeugdfilm, Familiefilm, Fantasy

Canada 2009. Jeugdfilm van Wilson Coneybeare. Met o.a. Matthew Knight, Eugene Levy, Derek Scott en David James Elliott.

De elfjarige Willy (Knight) verhuist naar een nieuwe buurt. Altijd lastig. Vooral als je nogal bangelijk aangelegd bent en niet weet hoe je vrienden moet maken. En als je ouders ook nog eens weinig tijd en aandacht voor je hebben. Maar gelukkig krijgt hij steun van zijn, op miraculeuze wijze tot leven gekomen, tot 1.80 meter hoogte gegroeide teddybeer Gooby (stem van Robbie Coltrane). Probleem is wel dat Willys leraar Mr. Nerdlinger (Levy) Gooby probeert te fotograferen, om zo beroemd te worden. Matig gelukte jeugdfilm met, vooruit, een paar aardige grappen.

Finn on the Fly

2008 | Jeugdfilm, Komedie

Canada 2008. Jeugdfilm van Mark Jean. Met o.a. Ryan Belleville, Matthew Knight, Ana Gasteyer en David Milchard.

De tienjarige Ben (Knight) verhuist naar een nieuwe buurt. Altijd lastig. Maar gelukkig heeft hij steun aan zijn hond Finn. Op een dag achtervolgt Finn een kat, raakt verzeild in het huiskamerlaboratorium van een krankzinnige geleerde (Gasteyer) en verandert in een mens, wat uiterlijk betreft dan. Nog steeds rent hij achter andere dieren aan, eet hij uit een bak, en snuffelt aan achtersten, alleen zijn die nu van passerende dames. Je vraagt je af of acteur Belleville, die de getransformeerde hond speelt, blij is dat hij de rol op zich heeft genomen. Rijk is hij in elk geval niet geworden van deze flop.

For the Love of a Child

2006 | Drama

Canada/Verenigde Staten 2006. Drama van Douglas Barr. Met o.a. Matthew Knight, Teri Polo, Peri Gilpin en John Pyper-Ferguson.

Sara O'Meara en Yvonne Fedderson zijn twee opkomende sterren, die een bezoek brengen aan de Amerikaanse troepen in Vietnam om tijdens de oorlog voor wat vermaak te zorgen. Als ze in Vietnam in aanraking komen met kinderen die verscheurd worden door het oorlogsleed, besluiten ze hun leven drastisch om te gooien. Vanaf dat moment zetten Sara en Yvonne zich volledig in voor kinderleed en richten ze de succesvolle organisatie Childhelp USA op.

Big Spender

2003 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2003. Drama van Paul Schneider. Met o.a. Casper Van Dien, Tara Spencer-Nairn, Corinne Conley, Chris Benson en David Black.

Eddie Burton (Van Dien) heeft gezeten. Zijn vooruitzichten zijn hopeloos. Een nieuw leven voor hem en zijn zoon Will (Knight) schijnt er niet in te zitten. Dan komt de grote kans om uitgerangeerde renpaarden te gaan te verzorgen en van een wel verdiende oude dag te laten genieten. Ondanks alle tegenslagen zit er ook nog een romance in. Het sentimentele en prekerige standaardscenario van Jayne Martin zegt dat eerlijk het langst duurt en dat ieder mens zijn eigen lot in handen heeft. Au fond heeft ze gelijk, maar was het allemaal maar zo gemakkelijk als zij het voorstelt. Van Dien op de zachte eitjes toer is niet eens slecht en je krijgt de indruk dat hij met paarden kan omgaan. Greene als Cotter is heel geloofwaardig. Het camerawerk is van Bill Wong.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew Knight op televisie komt.

Reageer