Cathey Paine

Acteur

Cathey Paine is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

One Last Ride

1980 | Drama

Verenigde Staten 1980. Drama van Gerald Mayer. Met o.a. Ronny Cox, David Hollander, Carmen Zapata, Timothy Blake en Paul Larson.

Een roerend drama rond de jonge Hollander die door zijn vader Cox altijd in de steek is gelaten. Na jaren kijkt pa - een rodeoster en cowboyclown - weer eens naar zijn zoon om. Tussen hen ontwikkelt zich dan een nieuwe liefdesband die Cox weer zin in het leven geeft en Hollander het geluk doet smaken weer een vader te hebben.

Image of Death

1977 | Thriller, Misdaad

Australië 1977. Thriller van Kevin Dobson. Met o.a. Cathey Paine, Cheryl Waters, Sheila Helpmann, Doreen Harrop en Tony Bonner.

Enigzins buitenissige, maar behoorlijk spannende thriller over een werkloze vrouw (Paine) met grote geldzorgen, die de identiteit aanneemt van van haar voormalige rijke schoolvriendin Waters die op haar lijkt, nadat ze haar vermoord heeft. Zelfs haar ex-man Bonner laat zich bij de neus nemen totdat ze door een andere vriendin van toen (Hackforth-Jones) herkend wordt, die dus meent dat de doodgewaande Paine nog leeft. De finale laat zich raden, maar het is goed gespeeld en strak geregisseerd. Naar een verhaal van Bruce Wishart.

Helter Skelter

1976 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Tom Gries. Met o.a. George DiCenzo, Steve Railsback, Nancy Wolfe, Marilyn Burns en Christina Hart.

Eenerverende film gebaseerd op de best-seller van officier van justitie Vincent Bugliosi, over het speurwerk naar en het proces tegen Charles Manson en zijn geflipte 'familie' in Californië. Intens en angstaanjagend, met een sterke rol van Railsback als Manson. Scenario van J.P. Miller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cathey Paine op televisie komt.

Reageer