Alex Komlew

Componist

Alex Komlew is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

De Hazenschool

2016 | Animatie, Familiefilm

Duitsland 2016. Animatie van Ute von Münchow-Pohl. Met o.a. Jip Bartels, Job Bovelander, Christiaan Schreuder, Marcel Harteveld en Ara Halici.

Kinderfilm over de stadse hazenjongen Max die met een vliegtuigje in het bos belandt. Hij is bij de Hazenschool: de plek waar hazen worden opgeleid tot paashazen. Max ontpopt zich tot ijverige leerling en leert de geheime magie van de paashazen kennen.

Raafje met de rode sok

2015 | Animatie, Familiefilm

Duitsland 2015. Animatie van Sandor Jesse en Ute von Münchow-Pohl. Met o.a. Juliann Ubbergen, Dennis Willekens, Maja van Honsté en Mitchell van den Dungen-Bille.

Het brutale Raafje veroorzaakt een ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen. Gelukkig organiseren de bevers een zeepkistenrace door het bos waarmee 100 goudstukken zijn te verdienen.

Raaf de kleine rover

2012 | Animatie

Duitsland 2012. Animatie van Ute von Münchow-Pohl en Sandor Jesse.

Socke, met z'n rood-wit gestreepte sok, is een vrolijke, brutale raaf die met zijn vrienden vaak in chaotische situaties belandt. In dit op de in Duitsland populaire boeken van Nele Moost en Annet Rudolph gebaseerde avontuur maakt hij het wel heel bont: Socke zorgt er persoonlijk voor dat de stuwdam kapot gaat, waardoor het hele bos onder water komt te staan. Hij vreest voor de strenge mevrouw Das. Opgewekte animatiefilm voor jonge kijkers combineert mooie tekeningen met leuke dierenpersonages, zoals Eddi-Beer, het bangige schaapje Wolletje en een stel hulpvaardige bevers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alex Komlew op televisie komt.

Reageer