Blanca de Castejón is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Vagabundo y millonario

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, 'Marcelo' en Blanca de Castejón.

Een arme man wordt verward met een ontvoerde rijke filantroop. De politie en de familie van de ontvoerde besluiten om de eerste voor de tweede door te laten gaan om aldus de ontvoerders in verwarring te brengen. Ondanks de onbeholpenheid van Morayta blijft deze komedie de moeite waard, dankzij het goede spel van 'Tin Tan'.

Escuela para suegras

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Martha Mijares, Blanca de Castejón en Oscar Pulido.

Omdat hij het kind van een rijke familie het leven heeft gered wordt een dief beloond met een medaille en een baan. Zeer middelmatige film die uitsluitend bedoeld is als kader voor de rol van 'Tin Tan'

Escuela de vagabundos

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Pedro Infante, Miroslava, Blanca de Castejón en Oscar Pulido.

Een beroemd componist geeft zich uit voor een zwerver om zo de gunsten van een rijk meisje te winnen. Vermakelijk maar schaamteloos plagiaat van MY MAN GODFREY van Gregory La Cava. Uitstekend ritme. Was destijds een groot kassucces.

Prefiero a tu papá

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Fernando Soler, Blanca de Castejón, Joaquín Cordero en Carlos Martínez Baena.

Door een misverstand verrast een meisje haar toekomstige schoonvader met het model van haar broer, die schilder is; dit heeft allerlei verwikkelingen tot gevolg. Roberto Rodríguez deed met deze onbeduidende komedie een vergeefse poging het kassucces van MAMA NOS QUITA LOS NOVIOS te herhalen.

Todos son mis hijos

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Blanca de Castejón, Carmen Montejo, Miguel Angel Ferriz en Joaquín Cordero.

Het leven van een moeder die zich opoffert voor haar kinderen, hoewel deze zich helemaal niet zo netjes gedragen als zij zouden moeten. Een typische smartlap voor moeders.

Mamá nos quita los novios

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Fernando Soler, Blanca de Castejón, Silvia Derbez en Joaquín Cordero.

De minnaars van een moeder van drie dochters worden almaar verliefd op haar en keuren haar dochters geen blik waardig. Een interessante en innemende komedie, gebaseerd op het werk van Adolfo Torrado.

Yo también soy de Jalisco

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Julián Soler. Met o.a. Luis Aguilar, Blanca de Castejón, Carmen González en El Chicote.

Een rijk meisje wordt het slachtoffer van pogingen om haar gek te maken: de schuldigen zijn op haar vermogen uit. Een beklagenswaardig melodrama met een heel klein vleugje humor.

Cuide a su marido

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Fernando Soler. Met o.a. Fernando Soler, Leonora Amar, Blanca de Castejón en Hilda Sour.

Een getrouwd man wil zijn minnares in de steek laten om de vriendin van zijn vrouw te veroveren. Extreem slechte macho-komedie.

Imprudencia

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Julián Soler. Met o.a. Domingo Soler, Blanca de Castejón en Julián Soler.

Door een ongeluk met zijn paard moet een man de reis voor zijn huwelijksjubileum uitstellen. Niet te verteren.

Divorciadas

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Blanca de Castejón, René Cardona en Milisa Sierra.

Twee vriendinnen die verwikkeld zijn in echtscheidingsprocedures raken bevriend met de secretaresse van de rechtbank, die wordt ontslagen. Gevaarlijk reactionaire en stupide film.

Ave sin nido

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Isabela Corona, Blanca de Castejón en René Cardona.

Een jonge vrouw leeft met haar man en diens dochtertje uit een vorige relatie, totdat het kind er achter komt wie haar echte moeder is. Onverteerbaar melodrama dat echter een gigantisch succes werd, zowel in de bioscoop als op de radio en, later, op de televisie. Ook bekend als ANITA DE MONTEMAR.

Qué hombre tan simpático

1942 | Komedie

Mexico 1942. Komedie van Fernando Soler. Met o.a. Fernando Soler, Gloria Marín, Manuel Medel en Blanca de Castejón.

Een ex-student in de medicijnen moet om een erfenis niet te verliezen, het hoofd bieden aan een aantal ongewone, verdachte situaties. Aardige komedie gebaseerd op een stuk van Arniches.

La Razón de la culpa

1942 | Drama

Mexico 1942. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Blanca de Castejón, Andrés Soler en María Elena Marqués.

Tijdens de reis van Spanje naar Mexico wordt een jongeman verliefd op een getrouwde vrouw. Het blijkt dat haar man een intieme vriend is van de vader van de jongeman. Verschrikkelijk slecht melodrama.