Roberto Ramírez is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

El pícaro

1964 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1964. Komedie van Alberto Mariscal. Met o.a. Amador Bendayán, Patricia Conde, Roberto Ramírez en Yolanda Ciani.

Een jongeman die net is ontslagen, wordt verliefd op de dochter van een gefrustreerde uitvinder en besluit al het mogelijke te doen om te zorgen dat diens werk wordt erkend. Deze eerste lange speelfilm van Mariscal speelt zich af in de voetbalwereld en zit vol met flauwe grappen.

Látigo Negro contra los farsantes

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Julio Alemán, Martha Elena Cervantes, Roberto Ramírez en Pancho Córdova.

Een gemaskerde rechtdoener bindt de strijd aan met een reeks bandieten. Deze film bestaat uit drie episoden: 'El farsante', 'La escuela del crimen' en 'La heredera impaciente'. Het was de eerste van vier films onder regie van Curiel rond de avonturen van 'Látigo Negro', de een nog matiger dan de ander.

Luciano Romero

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Flor Silvestre, Roberto Ramírez en Luis Aragón.

Vanwege een niet betaalde schuld vermoordt een bende bandieten de vrouw van een grootgrondbezitter. Opvolger van EL HOMBRE DEL ALAZAN van Rogelio A. González. Onderhoudend en daarmee is alles gezegd.

La Muerte pasa lista

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Julio Alemám, Martha Elena Cervantes, Roberto Ramírez en Pancho Córdova.

De derde film rond de avonturen van de rechtdoener 'Látigo Negro'. De episoden van deze film heten: Mensaje de sangre, El Látigo en acción en La marca del Chacal.

La Marca del Gavilán

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Julio Alemán, Martha Elena Cervantes, Roberto Ramírez en Pancho Córdova.

De tweede aflevering van de avonturen van `El L[KA1]atigo Negro`, waarin de held het wederom aan de stok krijgt met allerlei bandieten. Evenals zijn voorganger (EL LATIGO NEGRO CONTRA LOS FARSANTES) bestaat deze film uit drie episoden: La marca del Gavilán, La trampa en Matrimonio y mortaja. Even onbeduidend als het eerste deel.

Guantes de oro

1959 | Sportfilm

Mexico 1959. Sportfilm van Chano Urueta. Met o.a. Alvaro Ortíz, Marina Camacho, Roberto Ramírez en Guillermo Alvarez Bianchi.

Enige oude boksers nemen een jeugdige dief onder hun hoede en maken een kampioen van hem. Zwak melodrama waarin Urueta weer twee ex-bokskampioenen regisseerde: 'Kid Azteca' en 'Ratón Marcias'. Moraal van het verhaal: om de jeugd van de criminaliteit weg te halen moet je zorgen dat ze de klappen krijgen die van hun leermeesters oude wrakken maakten.

El Toro negro

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Benito Alazraki. Met o.a. Fernando Casanova, Teresa Velázquez, Alvaro Ortíz en Roberto Ramírez.

De roeping en het eerste en tevens laatste gevecht van een ongetalenteerde stierenvechter. Destijds vestigde Georges Sadoul al de aandacht op deze uitnemende film, met fantastische rollen en dialogen, onder een uitmuntende regie. Werd in 1960 vertoond op het Festival van Venetië, waar hij veel succes oogste, zowel bij de kritiek als bij het publiek.

Con la misma moneda

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Julio Alemán, Martha Elena Cervantes, Roberto Ramírez en Pancho Córdova.

De gemaskerde rechtdoener 'Látigo Negro' wreekt zich op een bende bandieten die een dorp uitbuiten. Vierde en laatste film rond de avonturen van de gemaskerde van het type 'Zorro', gespeeld door een nieuwkomer in het genre: Alemán. De film bestaat uit de volgende episoden: 'Con la misma moneda', 'La flecha delatora' en 'Los profanadores'. Even pover als zijn voorgangers.

Juego diabólico

1958 | Avonturenfilm, Drama, Fantasy

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Roberto Cañedo, Roberberto Cañedo, Roberto Ramírez, Raúl Farell en Freddy Fernández.

Een dasspeld brengt onheil aan een ieder die hem opspeldt, zonder een pact te hebben met de duivel. Opvolger van EL FISTOL DEL DIABLO, bestaande uit drie episoden: Veneno juvenil, Juego diabólico en Rostro marcado. Een bewerking van een boek van de Mexicaanse schrijver Manuel Payno, die in de negentiende eeuw zeer veel gelezen werd.

El Ataúd del infierno

1958 | Avonturenfilm, Drama, Fantasy

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Roberto Cañedo, Jaime Fernández, Miguel Arenas en Roberto Ramírez.

Vierde en laatste deel van een serie films over de dasspeld van de Duivel. Deze film bestaat, evenals zijn voorgangers, uit drie episoden: El ataúd infernal, El muerte robado en Herencia de la muerte. De film is niets meer dan een reeks melodramatische gebeurtenissen, met een vleugje mysterie.