Gauri Khan

Producer

Gauri Khan is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Dear Zindagi

2016 | Drama, Romantiek

India 2016. Drama van Gauri Shinde. Met o.a. Alia Bhatt, Shah Rukh Khan, Kunal Kapoor en Ali Zafar.

Kaira is een jonge cameravrouw in Mumbai die geen rust kan vinden in haar relaties en werk. Na de zoveelste tegenslag is ze genoodzaakt weer bij haar ouders in Goa te gaan wonen. Veel slapeloze nachten later besluit ze in therapie te gaan bij psycholoog Jug (superster Shah Rukh Khan), die met zijn onconventionele methodes – praatsessies tijdens lange strandwandelingen en fietstochten – probeert om Kaira weer met zichzelf in het reine te laten komen. Coming-of-age-drama dat op (soms iets te) luchtige wijze verhaalt over het omarmen van de imperfecties in het leven.

My Name Is Khan

2010 | Drama

India 2010. Drama van Karan Johar. Met o.a. Shah Rukh Khan, Kajol, Katie A. Keane, Kenton Duty en Benny Nieves.

In de nasleep van '9/11' wordt de uit Mumbai geïmmigreerde Khan, die lijdt aan het syndroom van Asperger, in Amerika aangezien voor mogelijke terrorist. Het gezin dat hij vormt met Mandira (Kajol) en haar zoon, dreigt uit elkaar te vallen. Khan bedenkt dat hij president Bush moet spreken om zijn onschuld te bewijzen. Thematisch interessant maar wat onevenwichtig, op ware gebeurtenissen gebaseerd drama van de in eigen land zeer gerespecteerde regisseur Johar, die grote sterren Khan en Kajol herenigt, veelvuldige tegenspelers in menig Bollywood-melodrama.

Main hoon na

2004 | Romantiek, Komedie, Musical

India 2004. Romantiek van Farah Khan. Met o.a. Shah Rukh Khan, Sushmita Sen, Amrita Rao en Zayed Khan.

Bollywoodproductie met de ster Shahrukh Khan voldoet aan de eisen van het genre: veel vrolijke kleuren, een onvervalste held, actie en liedjes zorgen voor luchtig vermaak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gauri Khan op televisie komt.

Reageer