Lucy González is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Policias y ladrones

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Resortes, Lucy González, Arturo 'Bigotón' Castro en Ricardo 'Pajarito' Moreno.

Een onhandige politieman raakt verwikkeld in een juwelenroof. Samen met een vriend probeert hij de daders op het spoor te komen. Correcte en aanstekelijke komedie met een goede rol van 'Resortes'

Hora y media de balazos

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Resortes, Lucy González, José Elías Moreno en Arturo 'Bigotón' Castro.

Door een misverstand wordt een herder voor een moordenaar gehouden, die door de inwoners van een dorp gehuurd is om hen van hun onderdrukker te verlossen. Ondanks de bescheiden opzet en middelen werd deze sympathieke komedie zeer populair.

Chilam Balam

1955 | Historische film

Mexico 1955. Historische film van Iñigo De Martino. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Lucy González, Carlos Baena en Ignacio López Tarso.

Een jong aztekenmeisje, dochter van een profeet, moet samen met andere meisjes geofferd worden om regen af te smeken. Wat bedoeld was als een historisch epos over de ondergang van het Maya-rijk door de komst van de Spanjaarden, werd niet veel meer dan een volstrekt onbeduidend avonturendrama.

Cadena de mentiras

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Resortes, Lucy González, Carlos Riquelme en Miguel Manzano.

Een aantal personen raakt verwikkeld in een erfeniskwestie. Met grote tegenzin gefilmd, en dat is te zien.