Jan MacKenzie

Regisseur, Acteur

Jan MacKenzie is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vandalisme is zo kinderachtig

1990 |

Nederland 1990. Jan MacKenzie.

Gator bait II - Cajun justice

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Paul Muzzcat, Tray Loren en Jan MacKenzie.

Gator Bait II: Cajun Justice

1988 | Thriller, Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Thriller van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Jan MacKenzie, Tray Loren, Brad Kepnick, Paul Muzzcat en Reyn Hubbard.

Het meer dan magere vervolg op GATOR BAIT uit 1976 begint aardig met een Cajun-bruiloft in Louisiana maar glijdt snel af als een stelletje vrijbuiters de bruid komt verkrachten. Loren speelt een figuur die in de eerste film geen tong had, maar die hier maar al te goed gebekt is.

First Aid for Parents

1986 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1986. Animatie van Ian Mackenzie en Jan MacKenzie.

Een voorlichtingstekenfilm voor kinderen, met humor en ironie gedaan zoals in feite alleen de Engelsen dat kunnen naar een scenario van copywriter/columnist Peter Mayle die door zijn boek over zijn ervaringen in de Provence zo beroemd werd dat hij van Zuid-Frankrijk naar Amerika moest vluchten om zijn aan de deur kloppende fans te mijden. Niet alleen seks, maar ook puberteit en echtscheiding worden behandeld. Bedoeld als hulp voor de ouders, ideaal om op school te vertonen en te bespreken met de kinderen rond een jaar of twaalf, dertien. Niet te missen voor de gehele jeugd en hun ouders als de film wordt uitgezonden op de tv. Verwacht geen tekenwerk in de stijl Walt Disney, maar het kan ermee door.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jan MacKenzie op televisie komt.

Reageer