Dick Palmer

Acteur

Dick Palmer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Superman contre les robots

1977 | Sciencefiction, Actiefilm

Italië/Frankrijk 1977. Sciencefiction van Terence Hathaway. Met o.a. Roger Browne, Dominique Boschero, Dick Palmer, Piero Umiliani en Edmondo Amati.

Een kinderachtige avonturenfilm waarin ene Kolonel Lawrence van Scotland Yard, bijgenaamd (!) Superman, de diefstal van de kroonjuwelen door een dievegge, geassisteerd door een mini-leger robotten moet zien op te lossen. Dit gênant matinee- spektakel blinkt uit door een simplistisch scenario en stuntelige trucages. Op de filmrol wemelt het van de schuilnamen, en dat is geheel begrijpelijk.

E lo ciamarono Spirito Santo

1971 | Western

Italië 1971. Western van Roberto Mauri. Met o.a. Vassili Varamesinis, Dick Palmer en Margaret Rose.

Hoe krijg je het voor elkaar om zo`n slechte film te maken, waarin de acteurs als robots over het doek bewegen. Het gaat over Holy Spirit (Varamesinis), een outlaw die valselijk beschuldigd is van moord. Hij wordt door een rijke veeboer ingehuurd om goud van de regering te roven uit een posthuis. De overval loopt gesmeerd, tot een gek, meegestuurd door de boer, iedereen neerknalt. Holy Spirit maakt korte metten met hem. Hij begrijpt dat zijn opdrachtgever hem erin had willen luizen, mede omdat hij verliefd is geworden op diens dochter. Het meisje sterft als ze het leven van Holy probeert te redden en hij keert terug naar de ranch om wraak te nemen.

Per 1000 dollari al giorno

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Silvio Amadio. Met o.a. Zachary Hatcher, Dick Palmer, Ruben Rojo, Anna-Maria Pierangeli en Mirko Ellis.

Hud Baxter is vastbesloten zich te wreken op de gebroeders Clark, die op een laffe manier zijn ouders hebben vermoord. Hij neemt schietlessen en slaagt erin zich als lijfwacht bij de Clarks te laten engageren. De rest laat zich raden. Een routineuze spaghetti-western waarvan het scenario al een paar keer is gebruikt. Duurt gelukkig maar 78m, en krijgt dus niet eens de tijd om echt vervelend te worden.

I Tigri di mompracem

1970 | Avonturenfilm

Italië 1970. Avonturenfilm van Mario Sequi. Met o.a. Ivan Rassimov, Andrea Bosic, Claudia Cravy, Dick Palmer en Alfonso Royas.

Een charmante, zij het banale en met al te beperkte middelen gemaakte exotische avonturenfilm, over een maharadja die zijn onderdanen wil bevrijden van de Engelse onderdrukkers. Een clichématig spektakel voor de liefhebbers van het genre.

Trouble in Texas

1937 | Western

Verenigde Staten 1937. Western van Robert N. Bradbury. Met o.a. Tex Ritter, Rita Cansino, Earl Dwire, Yakima Canutt en Dick Palmer.

Alles draait in het scenario van Robert Tansey om rodeo's. Er vinden geheimzinnige moorden en overvallen plaats. Ritter en een serie geheim-agenten pakken de daders. Dwire en Canutt blijken de hoofdschuldigen te zijn. Deze routine-western kreeg later extra veel aandacht toen Cansino als Rita Hayworth een begrip was geworden; de film werd toen opnieuw uitgebracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dick Palmer op televisie komt.

Reageer