Martin Brinkler

Editor

Martin Brinkler is editor.
Er zijn 6 films gevonden.

47 Meters Down: Uncaged

2019 | Avonturenfilm, Drama, Horror

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2019. Avonturenfilm van Johannes Roberts. Met o.a. Sophie Nélisse, Corinne Foxx, Brianne Tju en Sistine Rose Stallone.

Tijdens een duik naar een verzonken Maya Stad komen vier vriendinnen tot de ontdekking dat de ruïnes een dodelijk jachtgebied zijn van witte haaien. Terwijl hun zuurstofvoorraad langzaam afneemt, moeten de meiden door een onderwater-labyrint van claustrofobische grotten en tunnels op zoek naar een uitweg.

The Strangers 2: Prey at Night

2018 | Horror

Verenigde Staten 2018. Horror van Johannes Roberts. Met o.a. Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson en Emma Bellomy.

Horrorfilm over een gezin dat op doorreis besluit te overnachten op een verlaten trailerpark. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn: het gezin wordt op brute wijze geterroriseerd door drie gemaskerde psychopaten.

47 Meters Down

2017 | Thriller, Horror

Verenigd Koninkrijk 2017. Thriller van Johannes Roberts. Met o.a. Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Yani Gellman en Santiago Segura.

Twee zussen besluiten te gaan duiken met haaien tijdens hun vakantie in Mexico. Wanneer de kabel van de kooi breekt zitten zij gevangen op de bodem van de oceaan, omsingeld door witte haaien, met een beperkte hoeveelheid zuurstof.

Omar

2013 | Drama

Palestijns Gebied 2013. Drama van Hany Abu-Assad. Met o.a. Adam Bakri, Leem Lubany, Waleed Zuaiter, Essam Abu Aabed en Foad Abed-Eihadi.

In een paar stappen zien we hoe de jonge Palestijnse bakker Omar een aanslag pleegt en, nadat hij is opgepakt door de Israëli's, verandert in een informant. En toch is Omar geen politiek pamflet, want Abu-Assad is meer geïnteresseerd in universele thema's als liefde, vriendschap, trouw en verraad. Na de Golden Globe en Oscarnominatie in 2006 voor Paradise Now vertrok Abu-Assad naar Hollywood, waar hij in zes jaar tijd één (slechte) film wist te maken. Omar is een terugkeer naar zijn vaderland en naar het niveau van Paradise Now.

Sparkle

2007 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2007. Komedie van Tom Hunsinger en Neil Hunter. Met o.a. Stockard Channing, Shaun Evans, Amanda Ryan, Anthony Head en Bob Hoskins.

Een ambitieuze jongeman uit Liverpool (Evans) scoort dankzij diverse mazzeltjes een prettig flatje en een dito pr-baan in Londen. De zaken lopen uit de rails als hij de vrijage met zijn bazin (Channing) verwaarloost ten faveure van een jonger meisje. Sparkle is een goedmoedige romcom met allerlei soaperige zijlijntjes die onverbiddelijk samenklonteren in een weldadige finale. Een aanrader voor mensen die bij een titel als Sprankel denken, 'Een sprankelende film, dat is leuk!' in plaats van 'Sprankel? Dat zullen we nog wel eens zien'.

The Long Weekend

2005 | Komedie

Canada/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2005. Komedie van Pat Holden. Met o.a. Chris Klein, Brendan Fehr, Chandra West, Craig Fairbrass en Chelan Simmons.

Komedie over twee broers die, hoe kan 't ook anders, elkaars tegenpolen zijn. Terwijl de nerveuze Ed zijn carrière probeert te redden, heeft vrouwenversierder Cooper andere plannen voor zijn broer. De film heeft de volgende vrouwenrollen in petto: knappe vrouw, knappe oudere vrouw, naakte vrouw, mooi model, nog mooier model, lijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martin Brinkler op televisie komt.

Reageer