Gary Goldman

Scenarist

Gary Goldman is scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Total Recall

1990 | Sciencefiction, Horror, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Paul Verhoeven. Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone, Ronny Cox en Michael Ironside.

Sciencefictionfilm, gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick, waarin actie, visuele grapjes, oneliners en bizarre (inmiddels wat knullig ogende) speciale effecten over elkaar heen duikelen. Schwarzenegger speelt een arbeider in het jaar 2084 die ontdekt dat hij vroeger een geheim agent was en dat zijn geheugen gewist is. Stone is zijn echtgenote die ook tot de samenzwering behoort. Een typisch Verhoeven-dialoogje met Schwarzenegger die op het punt staat Stone neer te schieten: 'We're married,' zegt Sharon smekend. 'Conseeder zat a divorce,' zegt Arnie en vuurt.

Navy Seals

1990 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Lewis Teague. Met o.a. Charlie Sheen, Michael Biehn, Joanne Whalley, Rick Rossovich en Cyril O'Reilly.

Tijdens een actie om gijzelaars te bevrijden ontdekt een team Amerikaanse commando's dat de Arabische terroristen de beschikking hebben over Stingers, zeer geavanceerde, makkelijk hanteerbare raketten waarmee moeiteloos vliegtuigen neergehaald kunnen worden. Linke soep natuurlijk, dus gaan ze op jacht naar de leverancier. Ze krijgen gezelschap van een knappe tv-journaliste (Whalley). Lawaaierige, bombastische actiefilm, waarin Goede Amerikanen het opnemen tegen Slechte Arabieren. Wel vaardig gemaakt, overigens. De cast ging twéé hele weken in training om geloofwaardige commando's neer te kunnen zetten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Goldman op televisie komt.

Reageer