Joan Vohs

Acteur

Joan Vohs is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Lure of the Swamp

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Hubert Cornfield. Met o.a. Marshall Thompson, Willard Parker, Joan Vohs en Jack Elam.

Een smakeloze B-film over het verlangen van een man naar rijkdom, hetgeen leidt tot de vernietiging van een jachtgroep in het drassige moeras.

Terror at Midnight

1956 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1956. Drama van Franklin Adreon. Met o.a. Scott Brady, Joan Vohs, Frank Faylen en John Dehner.

Een lauw verslag over hoe Vosh gechanteerd wordt en hoe haar wetsdienende vriend Brady haar helpt.

Fort Yuma

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van Lesley Selander. Met o.a. Peter Graves, Joan Taylor, Addison Richards, Joan Vohs en Abel Fernandez.

Indianen gaan op oorlogspad als hun stamhoofd gedood wordt. Soms goede actiescènes. Scenario van Danny Arnold, en het camerawerk is van Gordon Avil.

Cry Vengeance

1954 | Misdaad

Verenigde Staten 1954. Misdaad van Mark Stevens. Met o.a. Mark Stevens, Martha Hyer, Skip Homeier, Joan Vohs en Skip Homeler.

Stevens brengt de titel in praktijk als onschuldige ex-veroordeelde op zoek naar gangsters die hem de gevangenis in brachten.

Vice Squad

1953 | Drama, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1953. Drama van Arnold Laven. Met o.a. Edward G. Robinson, Paulette Goddard, K.T. Stevens, Lee Van Cleef en Porter Hall.

Een goed gedoseerd verslag van de gebeurtenissen van een willekeurige dag op de recherche-afdeling van een politiebureau. Het scenario is van Lawrence Roman naar het verhaal Harness Bull van Leslie T. White. Het camerawerk is van Joseph C. Biroc.

Fort Ti

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van William Castle. Met o.a. George Montgomery, Joan Vohs, Irving Bacon en James Seay.

Het pluspunt van deze western, die zich afspeelt tijdens de Frans-indiaanse oorlog in de jaren zestig van de 18e eeuw, werd gevormd door de 3D-effecten, maar die gaan op tv natuurlijk wel mooi verloren.

Crazylegs

1953 | Actiefilm

Verenigde Staten 1953. Actiefilm van Francis D. Lyon. Met o.a. Elroy Hirsch, Lloyd Nolan, Joan Vohs en Louise Lorimer.

Weinig overtuigende fictie met als thema het Amerikaanse voetbal gebaseerd op de escapades van Elroy 'Crazylegs' Hirsch, waarin deze ster van de sportvelden zichzelf speelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joan Vohs op televisie komt.

Reageer