Alfonso Isbert

Acteur

Alfonso Isbert is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Melody Of Passion

1990 | Erotiek

Spanje/Duitsland 1990. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Sonja Martin, Alfonso Isbert, Klaus Münster, Montse Bayo en Marina Oroza.

De knappe Martin, die in München studeert, erft een indrukwekkend kasteel van een tante op het schilderachtige eilandje Mallorca. Ze kan haar geluk niet op en ze reist onmiddelijk af om haar nieuwe bezit te inspecteren. Ze treft daar echter een grote puinhoop aan: het romantische slot is een soort luxe bordeel met 'sjieke' klanten zoals de plaatselijke burgemeester. Het blijkt dat de notaris van wijlen haar tante erachter zit en hij doet alle mogelijke pogingen om haar het leven zuur te maken, in de hoop dat ze zal opkrassen. Martin slaat echter terug en wordt daarbij geholpen door een flinke, jonge musicus. Een soft-porno werkje met een slap verhaaltje van genre-specialist Frank, die in werkelijkheid Jack Regis heet.

La Chica que cayó del cielo

1986 | Komedie

Spanje/Oostenrijk 1986. Komedie van Hubert Fran. Met o.a. Sonja Martín, Alfonso Isbert, Klaus Müster en María José Encinas.

Een meisje gaat naar Ibiza in verband met een erfenis, maar door een storing tijdens de vlucht is zij gedwongen te landen met een parachute en komt terecht in de auto van een paar komieken. Vanaf dat moment niets dan problemen. Een zeer middelmatige co- produktie van de Duitse maker van LOCAS VACACIONES en de Spanjaard Jesús Balcazar, die verantwoordelijk is voor zowel het script als de produktie en de distributie.

Locas vacaciones

1984 | Avonturenfilm

Oostenrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Natalia Huer, Carlos Ballesteros, Victoria Rivas en Alfonso Isbert.

Een Oostenrijks meisje raakt betrokken bij een Zuidamerikaanse revolutie. Een film die zo slecht is als weinig andere.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfonso Isbert op televisie komt.

Reageer