Shih Chun

Acteur

Shih Chun is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Angel Eyes

2001 | Romantisch drama, Mysterie

Verenigde Staten 2001. Romantisch drama van Luis Mandoki. Met o.a. Jennifer Lopez, Jeremy Sisto, Terrence Howard, Sonia Braga en Victor Argo.

Politievrouw Sharon (Lopez) probeert met snoeihard politiewerk haar pijnlijke verleden te verdringen. Niemand dringt tot haar door totdat ze valt voor een vriendelijke passant (Caviezel) die haar redt uit een gewelddadig treffen. 'Hoe dieper je kijkt, hoe meer je zal zien,' luidde één van de wanhopige slagzinnen van Angel Eyes. De makers probeerden de film te verkopen als een mystieke thriller in het kielzog van The Sixth Sense maar als je dieper kijkt wordt de plot ver voor het einde duidelijk en moet je het verder doen met een soort lauw politiedrama. Het acteerwerk is overigens prima. Met name Lopez houdt bewonderenswaardig stand.

Legend of the Mountain

1979 | Avonturenfilm

Hongkong SAR van China 1979. Avonturenfilm van King Hu. Met o.a. Hsu Feng, Sylvia Chang, Shih Chun, Tung Lin en Tien Feng.

Een avonturenverhaal naar een oude legende, over een geleerde die een oud boek moet kopiëren, daarvoor een rustige en veilige plaats zoekt en af te rekenen krijgt met twee vrouwelijke geesten en zwarte magie. Regisseur King Hu schreef ook het scenario. Camerawerk was in handen van Henry Chan.

Kung Shan Ling Yu

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van King Hu (Ch'uan Hu Chin). Met o.a. Hsu Feng, Sun Yueh, Shih Chun, Tien Feng en Tung Lin.

De machtsstrijd in een boeddhistisch klooster rond de verkiezing van een nieuwe abt. Een goede actiefilm met een zeer mooie fotografie van Henry Chan.

Long men ke zhen

1967 | Actiefilm

Taiwan 1967. Actiefilm van King Hu. Met o.a. Shih Chun en Shang-kuan Ling-feng.

De machtsstrijd in een boeddhistisch klooster rond de verkiezing van een nieuwe abt. Een goede actiefilm met een zeer mooie fotografie van Henry Chan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shih Chun op televisie komt.

Reageer