Florina Lemaitre

Acteur

Florina Lemaitre is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La estrategia del caracol

1994 | Komedie

Colombia 1994. Komedie van Sergio Cabrera. Met o.a. Frank Ramirez, Humberto Dorado, Florina Lemaitre, Gustavo Angarita en Vicky Hernandez.

De bewoners van een armoedig pand in het centrum van Bogota worden door de eigenaars gepest omdat een grondspeculant hen het hoofd op hol brengt. De arme luizen moeten uit de 48 appartementen worden getreiterd. De huurders bedenken echter een vindingrijk plan om de huisjesmelkers te slim af te zijn. Wat zij doen en hoe zij erin slagen de bezitters tegen wie zij juridisch en politiek kansloos zijn in de luren te leggen, is bijzonder leuk bedacht in de tweede speelfilm van Cabrera, die in Colombië een enorme hit werd. Hij trok in dat land bijna net zo veel bezoekers als JURASSIC PARK die vrijwel tegelijkertijd in roulatie ging. Het scenario is van Humberto Dorado die het ruwe script van regisseur Cabrera en Ramon Jimeno bewerkte. Medespeelster Guido leverde ook haar bijdrage aan het scenario. Het camerawerk is van Carlos Congote.

Ajuste de cuentas

1983 | Drama

Colombia 1983. Drama van Dunav Kuzmanich. Met o.a. Marcelo Gaete, Florina Lemaitre, Hernando Casanova en Olimpo Cárdenas.

Herschepping van enkele interne aspecten van het leven van creoolse mafiosos en de binding van politieke figuren met deze bendes. Een film over de drugshandel, een van de nijpendste sociale problemen in Colombia. Een eerlijke film over een brandende kwestie.

Pura sangre

1982 | Historische film

Colombia 1982. Historische film van Luis Ospina. Met o.a. Florina Lemaitre, Carlos Mayolo, Humberto Arango en Gilberto Forero.

De slachting van jongeren die tussen 1960-1970 in Colombia plaats had. Hun bloed werd om duistere redenen afgetapt en hun lichamen werden vervolgens op de velden gegooid. Deze klassieker van de Colombiaanse film werd door de regisseur geproduceerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Florina Lemaitre op televisie komt.

Reageer