Art Rowlands

Acteur

Art Rowlands is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mystery Valley

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Buddy Roosevelt, Carol Lane, Tommy Bay, Jimmy Kane en Art Rowlands.

McGowan baseerde zijn scenario op het verhaal Snow Dust van Howard E. Morgan. Buddy keert naar huis terug nadat zijn vader, een rancher, is vermoord. De ranch is in de handen van een gokker gevallen. Buddy gaat op zoek naar de moordenaar. Hap Depew deed het camerawerk. Het was de laatste western die Buddy in de periode van de zwijgende film maakte en ook de laatste van zijn serie van zes voor producent Trem Carr.

Lightnin' Shot

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Buddy Roosevelt, J.P. McGowan, Frank Earle, Carol Lane en Jimmy Kane.

Twee ranchers kibbelen al lange tijd over een stuk grond, maar hun respectieve zoon en dochter vinden het wel best en houden van elkaar. De club sluit zich aaneen als ze plotseling een gemeenschappelijke tegenstander hebben: een schurk die probeert illegaal zoveel mogelijk land te bemachtigen. McGowan bewerkte Victor Rousseaus verhaal en Hap Depew deed het camerawerk.

Devil's Tower

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Buddy Roosevelt, Frank Earle, J.P. McGowan, Thelma Parr en Art Rowlands.

Buddy's vader, een rancher, ligt overhoop met zijn buurman. Een bende komt ertussen, maar wordt door Buddy onschadelijk gemaakt. Daarna trouwt Buddy met de dochter van de buurman en er heerst weer even rust. Victor Rousseau schreef het verhaal, dat hij samen met McGowan bewerkte. Ernest Depew was cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Art Rowlands op televisie komt.

Reageer