Blanca Estela Pavón

Acteur

Blanca Estela Pavón is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Las Puertas del presidio

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. David Silva, Blanca Estela Pavón en Andrés Soler.

Een jonge man beschermt zijn verloofde, die wordt achtervolgd door haar baas. De man beschuldigt hem van diefstal en hij komt in de gevangenis terecht. De film, gebaseerd op de redelijk goede roman Los vivos muertos van Eduardo Zamacois, is door Gómez Muriel om onbegrijpelijke redenen omgetoverd in een vreselijke smartlap over het gevangenisleven.

La Mujer que yo perdí

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Pedro Infante, Blanca Estela Pavón en Eduardo Arozamena.

Een man gaat op de vlucht nadat hij iemand per ongeluk heeft gedood die zijn verloofde lastig viel. Hij houdt zich vervolgens schuil in het huis van een vrek. Dit moet een zogenaamd sociaal drama zijn, maar is alleen maar erg vervelend.

Ustedes los ricos

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Blanca Estela Pavón en Evita Muñoz.

Door een arm meisje ontdekt een oude miljonaire dat zij met al haar geld veel goed kan doen. Dit is een vervolg op NOSOTROS LOS POBRES van dezelfde regisseur, naar aanleiding van het grote succes van deze film. Helaas is dit vervolg net zo onwaarschijnlijk en overdreven dramatisch als de eerste film en zeer, zeer slecht.

Los Tres huastecos

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Blanca Estela Pavón en Fernando Soto 'Mantequilla'.

De levens van drie mannen, geboren in verschillende dorpen, kruisen elkaar door toedoen van een bandiet. Infante die de drie hoofdrollen voor zijn rekening neemt, slaagt er, ondanks de hulp van Rodriquez, niet in er iets bijzonders van te maken.

En cada puerto un amor

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Domingo Soler, Blanca Estela Pavón en Pedro Galindo.

De film beschrijft leven in een cabaret, waar de vrouwen de mannen meeslepen in hartstochtelijke affaires, die hen in extase brengen. Het onderwerp is erg afgezaagd en de regie is zwak.

Cuando lloran los valientes

1945 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1945. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Virginia Serret, Víctor Manuel Mendoza en Blanca Estela Pavón.

Een hereboer is verliefd op een net meisje, maar moet trouwen met een ietwat libertijns meisje. De film is één grote verheerlijking van het machismo. Het produkt vestigde de roem van het duo Infante-Pavón.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Blanca Estela Pavón op televisie komt.

Reageer