Jesse Katzur

Acteur

Jesse Katzur is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Eis am Stiel - 8.Teil

1988 | Komedie, Erotiek, Muziek

Israël/Duitsland 1988. Komedie van Reinhard Schwabenitzky. Met o.a. Zachy Noy, Jesse Katzur, Jonathan Sagall, Sybille Rauch en Elfi Eschke.

De eeuwige tieners Johnny (Noy), Benny (Katzur) en Bobby (Sagall) storten zich weer op erotische avontuurtjes. Dit keer willen ze een leegstaande strandclub tot liefdesnest ombouwen, maar de koppige Peggy (Martin) vormt een lastig obstakel. Is het een wonder dat het in dit achtste deel aan vaart en originaliteit ontbreekt? Het scenario is van regisseur Schwabenitzky naar een idee van Noy. Het camerawerk is van Karl Kases. Ook bekend als SUMMERTIME BLUES.

Eis am Stiel, 7. Teil - Verliebte Jungs

1986 | Komedie, Erotiek

Israël/Duitsland 1986. Komedie van Walter Bannert. Met o.a. Jesse Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Sissi Liebold en Sibylle Rauch.

Noy's rijke ouders zijn met vakantie. Hij gaat met Katzur en Segal een ritje maken langs de kust in de peperdure Cadillac- cabriolet en knalt tegen een boom. De reparatie gaat zeshonderd dollar kosten en hun zakken zijn uiteraard leeg. Ze zoeken werk aan het strand en algauw is de schade en schande vergeten en duiken ze in de hupse meiden. Gelukkig de een na laatste z.g. pikante klucht uit de serie die net zo onvolwassen is als het publiek waarvoor hij bedoeld is. Muziek uit de periode 1953-1959. Ook bekend als VERLIEBTE JUNGS.

Eis am Stiel, 6. Teil - Ferienliebe

1985 | Komedie, Erotiek

Duitsland/Israël 1985. Komedie van Dan Wolman. Met o.a. Zachi Noy, Jesse Katzur, Petra Kogelnik, Bea Fiedler en Yehuda Afroni.

Het eerste deel was nog te doen. De andere vijf delen van deze serie kunnen met goede wil toch nog vlot bevonden worden, maar de zesde aflevering is een banale en afgezaagde verfilming van de seksavonturen van drie pubers. Muziek uit de jaren 1950 en 1960. Ook bekend als FERIENLIEBE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jesse Katzur op televisie komt.

Reageer