Dick Francis

Acteur, Auteur

Dick Francis is acteur en auteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dead Cert

1974 | Thriller, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1974. Thriller van Tony Richardson. Met o.a. Scott Antony, Judi Dench, Ian Hogg, Michael Williams en Nina Thomas.

Nadat de vriend van jockey Antony, paardenfokker Hogg bij een hindernisrace zijn nek heeft gebroken, ontdekt Antony dat diens paard een dopingsmiddel toegediend had gekregen. Hierdoor raakt hij verwikkeld in het duistere wereldje van illegale gokkerij, waar gewetenloze schurken het voor het zeggen hebben. Een spannende film naar de roman van Dick Francis, die de valse glitter van het milieu van de paardenracerij op z'n duimpje kent en treffend beschreven heeft. Joan Oaksey en regisseur Richardson maakten het scenario. Freddie Cooper verzorgde spectaculaire fotografie.

Here Comes the Sun

1945 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1945. Komedie van John Baxter. Met o.a. Bud Flanagan, Chesney Allen, Elsa Tee, Joss Ambler en Dick Francis.

De schurkachtige eigenaar van een krant zet zijn tipgever voor de paardenraces een hak, als deze een onderzoek begint naar zijn illegale activiteiten. Een prima komedie met Flanagan en Allen in goede vorm. Mis vooral het begin niet.

Dreaming

1944 | Komedie, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1944. Komedie van John Baxter. Met o.a. Bud Flanagan, Chesney Allen, Hazel Court, Dick Francis en Philip Wade.

Een komedie van Flanagan & Allen, waarin Bud op de operatietafel ligt en een reeks avonturen droomt als de verdoving vat op hem krijgt. Een goedgeluimd en goed geregisseerde film met verrassende gastoptredens van beroemdheden uit de muziek- en sportwereld, en een medley van prachtige nummers van het duo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dick Francis op televisie komt.

Reageer