Robert Widmark is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Dinero Maldito

1978 | Actiefilm

Spanje 1978. Actiefilm van José Fernández Pacheco. Met o.a. Robert Widmark, Daniela Giordano, Dan Forest en Víctor Israel.

Twee rivaliserende bendes besluiten een rekening met elkaar te vereffenen. Een pijnlijke tweederangs thriller die uitsluitend op de exploitatie van het geweld gebaseerd is.

Verano sangriento

1976 | Misdaad, Thriller

Spanje/Italië 1976. Misdaad van Marlon Sako. Met o.a. Lee Van Cleef, Tita Barker, John Ireland, Robert Widmark en Karen Well.

Een professionele moordenaar krijgt opdracht om iemand te vermoorden - wie is onduidelijk - maar wordt op zijn beurt achterna gezeten door een huurmoordenaar van uitzonderlijk kwaadaardig kaliber. Een film die verre van perfect is. Schieten, slaan, en sadisme leiden tot stapels lijken, alsof het niets is.

Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster

1975 | Komedie, Western

Duitsland 1975. Komedie van Ernst Hofbauer. Met o.a. Robert Widmark, Wolf Goldan, Rinaldo Talamonti en Ferdinando Poggi.

Twee olijke nietsnutten worden ingeschakeld om het transport van een gouden madonnabeeld te bewaken. Deze onge[KA3]inspireerde slapstick tegen een [KL]western[KLE]-achtig decor (Columbia) is alleen aardig voor wie volstrekt niets van een film verlangt.

Che stangata... ragazzi!

1975 | Avonturenfilm

Duitsland/Italië 1975. Avonturenfilm van Ernst Hofbauer. Met o.a. Robert Widmark, Bob Goldan, Rinaldo Talamonti, Martha Estella Galle en Fernando San Miguel.

Een banale en luidruchtige avonturenklucht van de doorgaans in Tiroler seks gespecialiseerde Hofbauer. Widmark en Goldman zijn twee vrienden die op reis door Colombia allerlei onsamenhangende avonturen beleven en regelmatig aan het knokken gaan, ook al is daar niet direct een aanleiding voor. Deze derderangs imitatie van de Bud Spencer/Terence Hill-films is jammerlijk tijdverlies. Duitse titel: ZWEI TEUFELSKERLE AUF DEN WEG INS KLOSTER.

Che carambole...ragazzi

1975 | Actiefilm

Turkije/Duitsland/Italië 1975. Actiefilm van Herb Al Bauer. Met o.a. Robert Widmark, George Arkin, Jim Gordon, Karin Woodward en Franca Gonella.

Een onderhoudende, zij het ietwat chaotische achtervolgingskomedie, waarin drie collega-oplichters elkaar dezelfde buit betwisten. Het is pretentieloze ontspanning. Herb Al Bauer is een pseudoniem voor Ernst Hofbauer en welke Italiaanse acteurs achter de Engelse namen schuilen is onbekend en doet ook weinig terzake: ze zullen toch nooit een Oscar winnen.

Amazzoni donne d'amore e di guerra

1974 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1974. Avonturenfilm van Al Bradley. Met o.a. Lincoln Tate, Lucretia Love, Paola Tedesco, Solvy Scubing en Robert Widmark.

Stuntelige Z-film met wraaklustige amazones die in exotische jungles mansvolk achterna zitten. Waarom wordt nooit helemaal duidelijk in deze in iemands achtertuin gefilmde, vermoeiende exploitatie vol routineus geweld en schuchtere seks. Achter het pseudoniem Al Bradley verschuilt zich een beschaamde Alfonso Brescia.

Karate amazones

1973 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1973. Avonturenfilm van Alfonso Brescia. Met o.a. Lincoln Tate, Robert Widmark en Lucretia Love.

Een stam van strijdbare amazones terroriseert de wijde omgeving, tot vier bandieten de dorpelingen van omliggende gehuchten karateles geven, waarna men hardhandig optrekt tegen het wilde vrouwenvolkje. Deze film vol infantiele nonsens is niet leuk, zelfs niet voor karate-liefhebbers. Brescia regisseerde als Al Bradley.

II Figlio di Zorro

1973 | Avonturenfilm

Italië 1973. Avonturenfilm van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Robert Widmark, William Berger, Fernando Sancho, Elisa Ramirez en Franco Fantasia.

In Mexico, tijdens het bewind van Keizer Maximiliaan, gaat een jonge edelman, de zoon van Zorro (Widmark), bij de rebellen ter voorbereiding van de revolutie. Hij wordt verraden. Slecht geregisseerd, afschuwelijk geacteerd, maar de actiescènes zijn niet slecht.

Trinità e Sartana, figli di...

1972 | Komedie, Western

Italië 1972. Komedie van Mario Siciliano. Met o.a. Robert Widmark, Harry Baird, Beatrice Pellh, Stelio Candelli en Dan May.

Twee goedgemutste gauwdieven zien zich plots omringd door huurmoordenaars, die menen dat het duo een goudtransport heeft overvallen. Deze komische spaghetti-western mikt op het succes van Barboni's TRINITY-serie en komt een heel eind. Een paar subliem in elkaar gezette saloongevechten zorgen voor prima kijkvoer. USA/GB-titel: TRINITY & SARTANA.

Alleluja e sartana figli di...dio

1972 | Komedie, Western

Duitsland/Italië 1972. Komedie van Mario Siciliano. Met o.a. Robert Widmark, Uschi Glas en Ron Ely.

Een als priester vermomde paardendief en zijn kompaan laten zich in een Texaanse stad de eerbied van de bewoners welgevallen, tot de twee een bende op het spoor komen die met criminele activiteiten de bevolking de stuipen op het lijf jaagt

Alleluja e Sartana figli di....Dio

1972 | Western

Italië/Duitsland 1972. Western van Mario Siciliano. Met o.a. Ron Ely, Robert Widmark, Uschi Glas, Angelica Ott en Dan van Husen.

Vermakelijke western waarin ex-Tarzan Ely en Widmark geestelijken spelen die de bouw van een kerk willen realiseren. Het heeft verder allemaal weinig om het lijf maar de humor overheerst de actie, en die is niet sadistisch zoals gebruikelijk. Het scenario is van Adriano Bolzoni en Kurt Nachmann. Het camerawerk is van Gino Santini.