Lola Herrera is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

En penumbra

1985 | Drama

Spanje 1985. Drama van José Luís Lozano. Met o.a. Amparo Muñoz, Miguel Bosé, Tony Cantó en Lola Herrera.

Een opgroeiende jongeman besluit zijn levenswijze te veranderen en zijn sociale kring te verlaten om met andere milieus in contact te komen. Het eerste werk van deze regisseur, die uit de wereld van de video-clip komt en te maken kreeg met veel tegenslag tijdens de opnamen. Het is een zeer matige film geworden met zwak acteerwerk.

La Próxima estación

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Antonio Mercero. Met o.a. Alfredo Landa, Lola Herrera, Carmen de la Maza en Agustín González.

Een jongen vraagt aan zijn ouders of zijn verloofde bij hen thuis mag komen wonen. Terecht is de film commerciëel een volstrekte mislukking geworden.

Funcion de noche

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van Josefina Molina. Met o.a. Lola Herrera, Daniel Dicenta, Natalie Dicente-Herrera, Daniel Dicente-Herrera en Luis Rodriguez Olivares.

Ongenietbare, praatzieke vrouwenfilm die zich uiteraard afspeelt in een artistiek/intellectueel milieu, altijd een mooi excuus voor holle woordkramerij en pretentieus gekunstel. De cast is een familie-aangelegenheid en regisseuse Molina beperkt zich tot het registreren van hun oeverloos getater dat voor het grootste gedeelte over volstrekt kunstmatige problemen en/of triviale filosofietjes gaat. Het relatief grote succes van de film in Spanje is dan ook vermoedelijk toe te schrijven aan een geval van massahysterie.

El y él

1980 | Romantiek

Spanje 1980. Romantiek van Eduardo Manzanos. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Mónica Randall, Lola Herrera en Antonio Escudero.

Er bloeit een liefde op tussen twee mannen. Een afschuwelijk homoseksueel melodrama, met een duidelijk conservatieve ondertoon.

Abortar en Londres

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Gil Carretero. Met o.a. Pedro Mari Sánchez, Sandra Mozarowski, Celia Torres en Lola Herrera.

Een jonge vrouw, die voor de ogen van haar verloofde door een paar nozems wordt verkracht, ontdekt na enige tijd dat ze in verwachting is. Deze film is een zwak, opportunistisch misbaksel.

La Semana del asesino

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van Eloy de la Iglesia. Met o.a. Vicente Parra, Emma Cohen, Eusebio Poncela, Lola Herrera en Charly Bravo.

Een arbeider wordt verplicht om - aanvankelijk tegen zijn wil - een week lang aan de lopende band moorden te plegen. Een bijzonder smerige film, die op veel plaatsen gecensureerd werd. De uitstekende opzet ging door een grove regie en rolvertolking helemaal de mist in.

La Lola dicen que no vive sola

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Serena Vergano, Mark Stevens, Lola Herrera en Hugo Blanco.

Een meisje uit de provincie gaat naar de stad op zoek naar fortuin. Een afgezaagd en moraliserend melodrama - het werk van een regisseur die altijd overschat werd.