Wolf Rubinski is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Santo versus la invasión de los marcianos

1966 | Sciencefiction

Mexico 1966. Sciencefiction van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Santo, Wolf Rubinski, Antonio Montoro en Manuel Zoraya.

Een inval van mooie Marsvrouwen stuit op Santo. Een van de meest waanzinnige films uit de serie, die te belachelijk is om vanuit welke optiek dan ook verdedigd te worden.

Neutrón contra los asesinos del karate

1963 | Avonturenfilm, Fantasy

Mexico 1963. Avonturenfilm van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Wolf Rubinski, Ariadna Welter, Germán Robles en Carlos López Moctezuma.

De 'Robin Hood' Neutrón biedt het hoofd aan een wrede slechterik. Een van de eerste optredens van Neutrón; de held - geschoeid op de leest van SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA - gaat altijd in het zwart gekleed en wordt gespeeld door Wolf Rubinski. Een in vele opzichten middelmatige film, maar toch aardig.

Neutrón, El enmascarado negro

1961 | Sciencefiction

Mexico 1961. Sciencefiction van Federico Curiel. Met o.a. Wolf Rubinski, Julio Alemán, Armando Silvestre, Rosa Arenas en Claudio Brook.

De 'Robin Hood' Neutrón bindt de strijd aan tegen de verraderlijke Dr. Caronte. Het filmdebuut van Neutrón, eertijds zeer populair in Mexico, hier aangepast aan een bijna sadomasochistische entourage.

Nacida para amar

1958 | Drama, Musical

Mexico 1958. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Ana María Peluffo, Wolf Rubinski, Aldo Monti, Cuco Sánchez en Abel Salazar.

Een beroemde zangeres doet haar psychiater haar leven van liefde en bedrog uit de doeken, omdat ze, aan het eind van haar carrière, heel eenzaam is. Een goede situering in de verschillende tijden waarin de film zich afspeelt, en met een ondertoon van spot, die de film bijna maakt tot wat hij probeert te zijn: een parodie op EL ULTIMO CUPLE.

El Ladrón de cadáveres

1956 | Sciencefiction, Horror

Mexico 1956. Sciencefiction van Fernando Méndez. Met o.a. Santo, Columba Dominguez, Cruz Alvarado en Wolf Rubinski.

Een krankzinnige wetenschapper transplanteert dierenhersens in de lijken van atleten. De tweede film van de Mexicaanse serie die begon met SANTO, EL ENMASCARADO DE PLATA, en tevens een van de meest waanzinnige en geslaagde uit die serie.

La Bestia magnífica

1955 | Drama, Sportfilm

Mexico 1955. Drama van Chano Urueta. Met o.a. Cruz Alvarado, Wolf Rubinski, José Elías Moreno en Miroslava.

De vijandschap tussen twee professionals in het vrij-worstelen. De eeuwige Mexicaanse passie voor vrij-worstelwedstrijden wordt hier getoond met een zeker visuele, maar cinematografisch weinig geslaagde ruwheid.

El Bello durmiente

1952 |

Mexico 1952. Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Lilia del Valle, Tin Tan, Marcelo Chávez en Wolf Rubinski.

Een parodie op het onsterfelijke verhaal van de Doornroosje, als huldebetoon aan het grove komische talent van Tin Tan.