Patrice Keller

Acteur

Patrice Keller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mais qui est qui?

1990 | Komedie, Avonturenfilm

Frankrijk 1990. Komedie van Jean-Roger Cadet. Met o.a. Alain Noël, Olivia Dutron, Muriel Montossey, Blanche Ravalec en Patrice Keller.

Een weinig bijzondere regie van het stuk van de onbekende J. Barbier, dat aan het eeuwig terugkerende en totaal uitgekouwde thema van de bedrogen echtgenoot niets nieuws toevoegt. Een verhaaltje rond het 'klassieke' trio met fantasieloze dialogen en dito situaties. De acteurs proberen er nog het beste van te maken, maar het ging al vanaf het begin om een verloren zaak.

Quotidien à la une

1987 | Drama, Film noir

Frankrijk 1987. Drama van Bernard Laboure. Met o.a. Christian Teyras, Pascale Liévin, Carole Jolinon, Michel Fontayne en Patrice Keller.

Ren[KA1]e, metaalarbeider te Soissons en gewaardeerd vakbondsman, leidt een ongelukkig priv[KA1]eleven. Dat betekent zijn ondergang die eindigt tijdens een vakbondscongres in Parijs. Daar leert Ren[KA1]e de homoseksuele verleiding kennen. Hij geeft zijn partner echter een afranseling, steelt een revolver (met hagelkorrels) en maakt daar een aantal malen misbruik van alvorens te worden gearresteerd. Deze vreemde, onbeholpen, soms naïeve film - een produktie in eigen beheer - waarin door amateurs rommelig gespeeld wordt, maakt al evenzeer een eigenaardige indruk door te beginnen als strijdbare film in de stijl van 1968 en te eindigen als een griezelfilm. Bovendien gebeurt het echt niet dagelijks dat een film de seksuele ontreddering van een arbeider beschrijft. Helaas heeft de lengte van dit vreemde werk tot gevolg dat hij in het commerciële circuit praktisch onvertoonbaar is...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrice Keller op televisie komt.

Reageer