William Sachs

Regisseur

William Sachs is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Hitz

1992 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1992. Drama van William Sachs. Met o.a. Emilia Crow, Elliott Gould, Francesco Quinn, Richard Coca en Karen Black.

Dit lachwekkende drama, met tamelijk veel gegil, werd gemaakt onder de titel JUDGMENT, en later opnieuw uitgebracht als stedelijke actie-thriller. Het doet denken aan een vrouwelijke versie van ...AND JUSTICE FOR ALL. Een aantrekkelijke en meelevende vrouwelijke rechter tracht de verwaarloosde jeugd van Los Angeles van wrede agenten, gewelddadige straatbendes, racisten, gekken, schietgrage lieden en erger te redden. Het subplot, over de halfgare rechter Gould en zijn hypnose- experimenten, brengt de kijker steeds op de verkeerde momenten aan het lachen. De sekssc[KA2]enes van leading-lady Crow en Quinn droegen, naar verluidt, bij aan het schandaal rond de scheiding van haar echtgenoot, magnaat en B-filmproducent Robert Crow (SUMMER CAMP NIGHTMARE). Ook bekend als JUDGMENT.

The Last Hour

1990 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van William Sachs. Met o.a. Robert Pucci, Shannon Tweed, Bobby Di Cicco, Robert Miano en George Kyle.

Een slap aftreksel van DIE HARD: agent Paré probeert zijn ex-vrouw Tweed, een lekker stuk, te redden uit de klauwen van een stel kidnappers. Zijn enige medestander is die uiterst vervelende man, waar Tweed nu mee getrouwd is. Drie keer raden wie er het loodje legt. Ook bekend als CONCRETE WAR.

Judgement

1989 |

Verenigde Staten 1989. William Sachs. Met o.a. Elliott Gould, Emilia Crow en Karen Black.

Een slap aftreksel van DIE HARD: agent Paré probeert zijn ex-vrouw Tweed, een lekker stuk, te redden uit de klauwen van een stel kidnappers. Zijn enige medestander is die uiterst vervelende man, waar Tweed nu mee getrouwd is. Drie keer raden wie er het loodje legt. Ook bekend als CONCRETE WAR.

Hot Chili

1985 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Erotiek van William Sachs. Met o.a. Charles Schillaci, Alan J. Kayser, Joe Rubbo, Chuck Hemingway en Louisa Moritz.

Vier gezonde, stevige Amerikaanse boys zonder centen worden ober in een sjiek Mexicaans hotel om zich zo te verlustigen aan de weelderige, welwillende vrouwelijke clientèle. De hotelmanager probeert daar tevergeefs een stokje voor te steken. Flauw, voorspelbaar met af en toe wat bloot.

Galaxina

1980 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1980. Sciencefiction van William Sachs. Met o.a. Stephen Macht, Dorothy R. Stratten, James David Hinton en Avery Schreiber.

Goedkope STAR WARS/STAR TREK-parodie waar een luchtje aan zit door lage produktiekosten, vervelend scenario en afwezigheid van spelprestaties. Bepaald géén film voor wijlen Dorothy Stratten, hoewel vanwege haar verschijning enigszins de moeite waard.

Van Nuys Blvd.

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van William Sachs. Met o.a. Bill Adler, Cynthia Wood, Dennis Bowen, Melissa Prophet en David Hayward.

Adler, jongen uit een klein stadje trekt er op uit om zich in het leven van de Zuidcalifornische disco - verkleedrace - hamburger - scène te storten. Een beetje beter dan gewoonlijk, maar dat zegt niet veel.

The Incredible Melting Man

1978 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van William Sachs. Met o.a. Alex Rebar, Burr DeBenning, Myron Healey, Michael Alldredge en Ann Sweeney.

Rebar is de enige overlevende van een missie uit het heelal waarbij zijn lichaam in smeltende drek is veranderd. Een goedkope, ouderwetse B-griezelfilm met als enige positieve bijdrage de make-up-effecten van Rick Baker zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Sachs op televisie komt.

Reageer