Tony Kruk

Acteur

Tony Kruk is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sgt. Kabukiman N.Y.P.D.

1991 | Horror, Komedie, Actiefilm

Japan/Verenigde Staten 1991. Horror van Lloyd Kaufman en Michael Herz. Met o.a. Rick Gianasi, Susan Byun, Bill Weeden, Brick Bronsky en Thomas Crnkovich.

Lotus, kleindochter van de oprichter van het Newyorkse Kabuki- theater, ziet dat weldra het gesternte voor het eerst in 1000 jaar weer gunstig zal staan voor de Boze Machten om de wereldheerschappij te veroveren. Slechts één persoon, de Kabukiman, kan de aarde redden, maar hoe kan ze hem herkennen? Rond deze tijd zit Sgt. Harry Griswold, een onhandige politieman, zich te vervelen in het Kabuki-theater.

Cemetery High

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Bechard. Met o.a. Debi Thibeault, Karen Nielsen, Lisa Schmidt, Simone en Ruth Collins.

Een bloederige horror-komedie over vier potige vigilante- dames die net van school zijn en zich met geweld keren tegen 'mannelijke onderdrukkers'. Zij krijgen hulp van de wulpse Collins, die de slachtoffers moet uitlokken. Ouderwets en saai. Reeds in 1987 geschoten, maar op de plank gebleven totdat de film direct op video uitkwam. Ook bekend als ASSAULT OF THE KILLER BIMBOS.

Galactic Gigolo

1988 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Gorman Bechard. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Ruth Collins, Angela Nicholas en Frank Stewart.

Ergens in de ruimte is een planeet, die niet bewoond wordt door mensachtige aliens, maar door groente-achtige vegetaties. In deze amateuristische SF-komedie neemt een broccoli-plant een menselijke gedaante aan en tijdens zijn twee weken durende vakantie in Connecticut probeert hij zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Pijnlijk onkomisch voorbeeld van regionale filmproductie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Kruk op televisie komt.

Reageer