René Pereyra

Acteur

René Pereyra is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rough Magic

1995 | Horror, Drama, Avonturenfilm, Misdaad, Romantiek, Actiefilm, Komedie

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1995. Horror van Clare Peploe. Met o.a. Bridget Fonda, Russell Crowe, Jim Broadbent, D.W. Moffet en Kenneth Mars.

Het is 1950 en de steenrijke senator Cliff Wyatt maakt een goede kans om presidentskandidaat te worden. Zijn enige handicap is dat hij niet getrouwd is. Hij ontmoet de knappe goochelaarsassistente Myra Shumway, die bereid is met hem te trouwen.

Madame le Consul : Les disparues de la Sierra Madre

1995 | Drama, Misdaad, Mysterie

Mexico/Frankrijk 1995. Drama van Joyce Buñuel. Met o.a. Véronique Jannot, François Marthouret, Juanjo Puigcorbé, Jésus Ochoa en Maya Zapata.

Alice Beaulieu (Jannot), de Franse consul in Mexico, wordt naar Sierra Madre ontboden om er een Frans staatsburger te helpen. De man in kwestie, een zekere Pardo (Mathouret), werd achter de tralies gezet nadat hij een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte. Ze laat hem overkomen naar Mexico, in gezelschap van een dertien-jarig meisje waarvoor hij, naar eigen zeggen, verantwoordelijk is. Ze ontmoet Emiliano (Puigcorbe), professor literatuur, die zijn twijfels heeft over de goede bedoelingen van Pardo. Hij vermoedt dat deze betrokken is bij de verdwijning van enkele minderjarige meisjes. Met als kader het mysterieuze Mexico wordt hier het milieu getoond van de kinderprostitutie, een drama dat niet enkel in Mexico actueel was in de periode van productie. Het geheel heeft echter meer weg van een sensationele fotoroman dan van een goed opgebouwde aanklacht tegen dit soort praktijken. Acteerprestaties en decors zijn goed, maar het scenario van Sylvain Saada en Bunuel is erg oppervlakkig. Achter de camera stonden Roger Dorieux en Angel Goded.

Unlawful Passage

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Camilo Vila. Met o.a. Lee Horsley, Felicity Waterman, Les Ming, William Zabka en René Pereyra.

DEAD CALM-achtige suspensefilm over het Newyorkse strebers- echtpaar Horseley-Waterman (hij een geslaagd architect, zij een gevierde soapster van de tv), die voor een zeilvakantie een 43 voet lang jacht huren en daarmee over open zee naar de Golf van Mexico varen. Daar (pas!) blijkt hun volledige gebrek aan nautische ervaring en ze laten zich door gespierde Ming overhalen om van zijn stuurmanskunst gebruik te maken voor de terugtocht. In volle zee komen ze erachter, dat Ming een kwalijke kameraad (Zabka) aan boord verstopt heeft voor een drugssmokkel en ze terroriseren de yuppies. Weinig originele film, vaardig gespeeld door ervaren sterren van het kleine scherm. Scenario van Peter L. Dixon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer René Pereyra op televisie komt.

Reageer