Jesús Yagüe is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Préstame tu mujer

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Jesús Yagüe. Met o.a. Alfredo Landa, Juan Luis Galiardo, Norma Duval en Conchita Cuetos.

Een manager die een kuisheidsgelofte heeft afgelegd staat zijn minnares af aan zijn chauffeur, op voorwaarde dat deze haar af en toe teruggeeft. Een stompzinnige en platvloerse komedie, waarin Alfredo Landa zijn vroegere rollen weer opneemt.

Casa de citas

1979 | Erotiek

Mexico/Spanje 1979. Erotiek van Jesús Yagüe. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Isela Vega, José Ruiz Lifante en Mauricio Garcés.

De meest uiteenlopende personages ontmoeten elkaar in een bordeel waar alleen hooggeplaatste ambtenaren komen. Gebaseerd op een idee van Pedro Beltrán en Fernando Fernán- Gómez. Een goed bedoelde maar mislukte karikatuur van het Franco-regime.

Más fina que las gallinas

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Jesús Yagüe. Met o.a. María Luisa San José, José Sacristán, Fernando Fernán-Gómez en Teresa Gimpera.

Een dorpeling gaat naar Madrid op zoek naar zijn vroegere verloofde, zonder te weten dat ze prostituée geworden is. Slecht en bovendien vol pretenties.

La Mujer es cosa de hombres

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Jesús Yagüe. Met o.a. José Sacristán, María Luisa San José, Antonio Ferrandis en Rafael Hernández.

Drie mannen spreken met elkaar af dat zij er dezelfde minnares op na zullen houden. Een goed verhaal, niet besteed aan de regisseur en de vertolkers.

Los Escondites

1969 | Drama

Spanje 1969. Drama van Jesús Yagüe. Met o.a. Ana María Noé, Ricardo Lucía, Berta Riaza en Terele Pávez.

De herinnering aan haar overleden ouders heeft bij een kind een psychisch trauma veroorzaakt...Een bezienswaardige film, waar de regisseur Jesús Yagüe echter meer uit had kunnen halen.

Los Flamencos

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van Jesús Yagüe. Met o.a. Julián Mateos, Pilar Cansino, José María Prada en Agustín González.

Een jongeman komt erachter dat de vrouw van wie hij houdt, en die nu met een ander is getrouwd, naar het dorp zal terugkeren. Een psychologisch liefdesdrama, slecht ontvangen en nog slechter geregisseerd.

Megatón ye-yé

1965 | Komedie, Muziek

Spanje 1965. Komedie van Jesús Yagüe. Met o.a. María José Goyanes, Juan Erasmo Mochi en Micky.

Een muziekgroep probeert beroemd te worden in een zwakke, ongelukkige poging om een Spaans equivalent te maken van de films van Lester met The Beatles, zoals HELP!