Freddy Fernández

Acteur

Freddy Fernández is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

Santo versus los cazadores de cabezas

1971 | Fantasy, Avonturenfilm

Mexico 1971. Fantasy van René Cardona. Met o.a. Santo, Nadia Milton, Freddy Fernández en Enrique Lucero.

In Amazonië probeert Santo de heldin uit de handen van de inboorlingen te redden. Deze keer bevindt de onvermoeibare Santo zich in een tropisch milieu, maar het resultaat is van gering artistiek gehalte.

Su primer amor

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Juan J. Ortega. Met o.a. Rafael Bertrand, Teresa Velázquez, Freddy Fernández en Annabelle Gutiérrez.

Op instigatie van een componist, organiseert Mexico een songfestival voor de landen in het Caraïbisch gebied. Vanaf dat moment speelt er zich van alles af tussen de artiesten. Bedroevend slecht, ondanks de fraaie beelden. Ook bekend als LA FERIA DE LA CANCION.

En carne propia

1959 | Drama, Misdaad

Mexico 1959. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Joaquín Cordero, Teresa Velázquez, Freddy Fernández en Miguel Manzano.

Als zij te hulp snellen bij een ongeluk, raakt een verliefd stel verwikkeld in een zaak met de politie, waarvoor zij op de vlucht gaan. Uitermate warrig en wreed.

Juego diabólico

1958 | Avonturenfilm, Drama, Fantasy

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Roberto Cañedo, Roberberto Cañedo, Roberto Ramírez, Raúl Farell en Freddy Fernández.

Een dasspeld brengt onheil aan een ieder die hem opspeldt, zonder een pact te hebben met de duivel. Opvolger van EL FISTOL DEL DIABLO, bestaande uit drie episoden: Veneno juvenil, Juego diabólico en Rostro marcado. Een bewerking van een boek van de Mexicaanse schrijver Manuel Payno, die in de negentiende eeuw zeer veel gelezen werd.

La Mujer que no tuvo infancia

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Tito Davison. Met o.a. Libertad Lamarque, Pedro Armendáriz, Elsa Cárdenas en Freddy Fernández.

Door de dood van haar man keert een vrouw terug naar haar kinderfase. Een aanstellerig melodrama.

El Aguila Negra vs. los diablos de la pradera

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Elda Peralta, Martha Valdés en Freddy Fernández.

De 'Aguila Negra' neemt het weer op tegen een dorpstiran die een hele streek in zijn macht heeft. Inferieur aan zijn voorganger EL AGUILA NEGRA EN LA LEY DE LOS FUERTES.

Mi canción eres tú

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Roberto Rodríguez. Met o.a. Andy Russell, Evangelina Elizondo, Freddy Fernández en Miguel Manzano.

Een familie uit de provincie gaat in de hoofdstad wonen, alwaar een van de zoons verliefd wordt op een ster, die hem introduceert in de muziekwereld. Een goed bedoelde maar mislukte film.

Los Tres Villalobos

1954 | Western

Mexico 1954. Western van Fernando Méndez. Met o.a. Joaquín Cordero, Freddy Fernández, Raúl Luzardo en Evangelina Elizondo.

Drie broers nemen het op tegen een boosaardige rechter en zijn trawanten, die het op hun ranch hebben gemunt. Een zeer acceptabele western met een goed gebruik van open vlakten; goed camerawerk.

La Venganza de los Villalobos

1954 | Western

Mexico 1954. Western van Fernando Méndez. Met o.a. Joaquín Cordero, Freddy Fernández, Raúl Luzardo en Evangelina Elizondo.

Een vervolg op LOS TRES VILLALOBOS. De drie broers moeten het opnemen tegen een andere schurk. Even acceptabel en vakkundig gefilmd als zijn voorganger.

La Segunda mujer

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Rosa Carmina, Tony Aguilar, Freddy Fernández en Liliana Durán.

Een vader vindt het lijk van zijn vermoorde zoon en verdenkt zijn eigen vrouw van de moord. Een moraliserende en achterlijke film.

Huracán Ramírez

1952 | Actiefilm

Mexico 1952. Actiefilm van Joselito Rodríguez. Met o.a. David Silva, Carmen González, Tina Romay en Freddy Fernández.

Een jonge vrijworstelaar moet zich bij alle gevechten vermommen opdat zijn vader, die niet wil dat zijn zoon worstelt, hem niet herkent.Een zwakke film met melodramatische trekjes.

Yo fui una callejera

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Meche Barba, Antonio Aguilar, Freddy Fernández en Estela Matute.

Een meisje dat in huis woont bij haar broer, haar dronken vader en haar stiefmoeder, die haar uitbuit, vindt werk in een revue. Dit tegen de wil van haar broer die het haar kwalijk neemt dat ze met zo weinig kleding aan danst. Totaal absurd.

Las Dos huérfanitas

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Evita Muñoz, María Eugenia Llamas, Domingo Soler en Freddy Fernández.

Twee weesmeisjes beleven avonturen tijdens de Franse Revolutie. Overdreven melodrama.

Arrabalera

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Joaquín Pardavé. Met o.a. Marga López, Fernando Fernández, Freddy Fernández en Manuel Fábregas.

Een meisje van lage komaf, dat in een kiosk werkt, trouwt met een rijke jongeling die haar begeert. Het huwelijk blijkt volledig in scène gezet te zijn. Het eeuwige conflict tussen arm en rijk in een melodrama vol muziek.

Si fuera una cualquiera

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Fernando Fernández, Meche Barba, Freddy Fernández en Rafael Icardo.

Een rijke banketbakker laat zich in met drugshandelaren om nog rijker te worden. De film staat stijf van de tegenstrijdigheden.

Amor de la calle

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Meche Barba, Fernando Fernández, Esther Luquín en Freddy Fernández.

Een arm meisje kan de huur niet betalen en krijgt ruzie met de huisbaas, die probeert haar aan te randen. Als zij weerstand biedt wordt zij op straat gezet. Dwaas melodrama opgesmukt met veel muziek en zang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Freddy Fernández op televisie komt.

Reageer