Sean Todd

Acteur

Sean Todd is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

I Vigliacchi non pregano

1968 | Western

Italië/Spanje 1968. Western van Mario Siciliano. Met o.a. John Garko, Sean Todd, Elisa Montez, Roberto Miali en Jose Jaspe.

Wraak is het bekende thema van de spaghetti-western. Ditmaal speelt het zich af vlak na de Burgeroorlog. Een vrouw wordt door ex-soldaten neergeschoten op haar ranch. De wraaktocht kan starten, en er vallen vele lijken voordat de film teneinde is. Garko heet in werkelijkheid Gianni Garkovic en werd in 1929 in Joegoslavië geboren in Zara. Hij werd vooral bekend als Sartana en speelde ook wel westerns onder de naam Gary Hudson. Hij speelde in totaal in ca. vijftien spaghetti-westerns, en ook in vele andere films.

Se vuoi vivere, spara!

1967 | Western

Italië 1967. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Sean Todd, Ken (Giovanni) Wood (Cianfriglia), Riccardo Garrone en Isabella Savona.

Doorsnee western over een man die in een val wordt gelokt bij een kaartspel. Hij weet te ontsnappen en wordt liefderijk door een familie opgenomen. Hij wordt verliefd op de dochter. Landgieren vallen daarna de ranch van de familie aan, en op het meisje na wordt iedereen gedood. De man zint op wraak. Ondertussen vliegen diverse bendes elkaar in de haren om er maar voor te zorgen dat de toeschouwer zich niet verveelt; als hij althans komt om stapels lijken te zien, want die zijn er genoeg.

Non aspettare Django spara

1967 | Western

Italië 1967. Western van Edorado Mulargia. Met o.a. Sean Todd, Ignazio Spalla, Rada Rossimov, Gina Buzzanca en Marisa Traversi.

Todd wreekt de moord op zijn vader. Het bekende thema is zonder veel spanning in beeld gebracht. Er wordt heel wat afgeschoten en er vallen dozijnen doden - de liefhebbers zitten dus goed.

Cjamango

1967 | Western

Italië 1967. Western van Edoardo Mulargia. Met o.a. Sean Todd, Helène Chanel, Livio Lorenzon, Ignazio Spalla en Piero Lulli.

Verblindend snelle revolverschutter wint een fortuin in het pokerspel, maar een stel infame schurken maakt hem het geld afhandig. Dat pikt zo'n man natuurlijk niet en hier vallen de eerste schoten. Een vrij traditionele, maar oorverdovend luidruchtige spaghetti-western. Mulargia regisseerde als Edward G. Muller; in een bijrol ziet men de body-builder Mickey Hartigay, ooit Jayne Mansfields kamerbrede hartediefje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Todd op televisie komt.

Reageer