Gustavo Sánchez Parra

Acteur

Gustavo Sánchez Parra is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Año Bisiesto

2010 | Drama

Mexico 2010. Drama van Michael J. Rowe. Met o.a. Mónica del Carmen, Gustavo Sánchez Parra en Armando Hernández.

De 25-jarige Laura veinst naar de buitenwereld toe gelukkig te zijn, met al haar niet bestaande vrienden en haar goedlopende freelance-baan. Maar de kijker weet wel beter. Año Bisiesto - Spaans voor schrikkeljaar - volgt haar gedurende een maand in haar appartement, voornamelijk tijdens haar meest eenzame of intieme momenten. We zien haar al masturberend gluren naar de buren, en kijken toe hoe haar sadomasochistische relatie met een man alsmaar gewelddadiger wordt. Rauw en ijzingwekkend debuut van Australiër Rowe, bekroond op het filmfestival van Cannes.

Amores Perros

2000 | Thriller, Drama

Mexico 2000. Thriller van Alejandro G. Iñárritu. Met o.a. Emilio Echevarria, Gael García Bernal, Goya Toledo, Álvaro Guerrero en Vanessa Bauche.

Een auto ongeluk op een kruispunt in Mexico Stad is het dramatische epicentrum van dit energieke, met prijzen en lof overladen speelfilmdebuut van regisseur Iñárritu. Bij het ongeluk, gefilmd door negen camera's tegelijk, zijn ondermeer een model en een jongeman die verliefd is op zijn schoonzus betrokken. In dit drieluik leren we ze beter kennen via... hun honden. Honden spelen een grote rol in de film die niet voor niets begint met de mededeling dat er tijdens de opnamen geen dieren gewond zijn geraakt. Toch was Amores perros in Engeland aanleiding voor een aanklacht van de dierenbescherming naar aanleiding van een 21 seconden durend hondengevecht. De film werd een wereldwijde hit en de Mexicaanse inzending voor de Oscars.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gustavo Sánchez Parra op televisie komt.

Reageer