Kei Tani

Acteur

Kei Tani is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wandafuru raifu

1998 | Drama, Fantasy, Experimenteel

Japan 1998. Drama van Hirokazu Kore-eda. Met o.a. Arata, Erika Oda, Susumu Terajima, Takashi Naitô en Taketoshi Naitô.

Dromerige film over de weg van het leven naar het hiernamaals. Wie overleden is krijgt in After Life de gelegenheid een herinnering te kiezen die voor altijd bijblijft. Deze herinnering wordt verfilmd en getoond waarna alle andere herinneringen verdwijnen. De dierbaarste herinneringen blijken geen grootse gebeurtenissen maar kleine momenten van geluk.

Daiboken

1966 | Komedie, Sciencefiction

Japan 1966. Komedie van Kengo Furusawa. Met o.a. Hitoshi Ueki, Reiko Dan, Fabuki Koshiji en Kei Tani.

Een verslaggever raakt betrokken bij een stormachtige spionagezaak waarachter niemand minder schuilgaat dan Adolf Hitler, die zich verborgen houdt op een eiland in het zuiden van de Stille Oceaan en in het bezit is van atoomwapens. Een waanzinnige Japanse komedie, verfilmd ter ere van een lokale groep komedianten, de 'Crazy Cats'. Slechts het exotische karakter van de film maakt het geheel draaglijk.

Hong Kong Crazy Sakusen

1964 | Komedie

Japan 1964. Komedie van Toshio Sugie. Met o.a. Hitoshi Ueki, Hajime Hana, Kei Tani, Mie Hama en Keiko Awaji.

Een groep Japanse vrienden besluit in Tokio een Chinees restaurant te openen. Absoluut onbetekenende maar zeker geen onaardige komedie met enkele interessante details. Deze film behoort tot een filmgenre waar de producente, de mytische Toho, nauwelijks zijn sporen in heeft verdiend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kei Tani op televisie komt.

Reageer