Richard Glover

Acteur

Richard Glover is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

The Casual Vacancy

2015 | Misdaad, Mysterie, Drama, Televisieserie

Verenigd Koninkrijk 2015. Misdaad van Met o.a. Silas Carson, Joe Hurst, Michael Gambon, Rory Kinnear en Emily Bevan.

Als een gemeenteraadslid sterft in een klein Engels dorp wordt de status quo flink opgeschud. Tijdens de verkiezingscampagne komen zaken als verkrachting, drugsgebruik en zelfmutilatie aan de oppervlakte. Miniserie, gebaseerd op de eerste roman die J.K. Rowling schreef na haar laatste Harry Potter-boek.

Sightseers

2012 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2012. Komedie van Ben Wheatley. Met o.a. Alice Lowe, Steve Oram, Eileen Davies, Monica Dolan en Jonathan Aris.

In deze gitzwarte komedie vol excessief geweld toont regisseur Wheatley (Kill List) wederom dat hij een meester is van het onverwachte. Genres mengend en conventies negerend creëert hij een onvergetelijke roadmovie die even grappig als macaber is. Een zonderling liefdeskoppel trekt op een kneuterige vakantie per caravan door het Britse landschap en laat daarbij - per ongeluk en expres - een serie lijken achter. Hun extreme uitspattingen gaan gepaard met een absurde vanzelfsprekendheid en kalmte, wat onwillekeurig op de lachspieren werkt.

Santa Smokes - Ein Engel in New York

2002 |

Verenigde Staten/Duitsland 2002. Chris Valentien und Till Terror. Met o.a. Richard Glover, Kristy Jean Hulslander, Till Terror en Kristy Jean Hulslan.

Johnny is een werkloze acteur in New York, en droomt van een carrière op Broadway. Hij heeft het echter niet verder geschopt dan af en toe een rolletje als kerstman. Dan duikt Angel, een knappe vrouw in engelengewaad, op en probeert hem te bewegen zijn leven in orde te brengen. Uiteindelijk ontvoert ze hem, en neemt hem mee naar haar sprookjeswereld

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Glover op televisie komt.

Reageer