Matthew Tompkins

Acteur

Matthew Tompkins is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Missionary Man

2007 | Actiefilm

Verenigde Staten 2007. Actiefilm van Dolph Lundgren. Met o.a. Dolph Lundgren, James Chalke, Matthew Tompkins, Chelsea Ricketts en Kateri Walker.

De mysterieuze Ryder rijdt een dorpje binnen op zijn motor. Alles wat hij bij zich heeft is een bijbel en een passie voor gerechtigheid. Wanneer hij probeert het stadje te bevrijden van een gevaarlijke onderdrukker dreigt het verleden hem in te halen.

Still Holding On: The Legend of Cadillac Jack

1998 | Romantiek, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1998. Romantiek van David Burton Morris. Met o.a. Clint Black, Lisa Hartman Black, Mac Davis, Rodger Boyce en Bill Bolender.

In 1967 wordt de legendarische rodeoster Cadillac Jack Favor (Black) in Louisiana - onschuldig - tot levenslang veroordeeld wegens roofmoord. Hoe heeft het met deze populaire volksheld zo ver kunnen komen? Vijf jaar ervoor ontmoette hij in Texas de mooie Ponder (Hartman-Black). Binnen de kortste keren trouwden zij en kregen een zoontje. Het leven lachte hen toe. Tot hij op een dag twee lifters oppikte. Hij beseft niet dat het dieven zijn, die niet voor moord terugdeinzen. Als het misdaddige duo later door de politie gearresteerd wordt, tracht een van hen zijn rol te minimaliseren door te 'bekennen' dat Jack een lid van hun bende was. Jack wordt aangehouden en de openbare aanklager ziet in hem de symboolfiguur om aan het publiek duidelijk te maken dat niemand, ook al is hij bekend en beroemd, boven de wet staat. Het is allemaal echt gebeurd, maar de matte vertolking van de titelfiguur door countryzanger Black laat de hele film als een pudding in elkaar zakken. Echtgenote Hartman had beter een andere partner kunnen krijgen. John Miglis schreef het zwakke, zwaar geromantiseerde scenario dat opgebouwd is uit flashbacks. Het camerawerk is van Jack Wallner.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew Tompkins op televisie komt.

Reageer