Richard King is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Beauville

1995 | Komedie

Nederland 1995. Komedie van Rudolf Mestdagh. Met o.a. Ray Rodriguez, Richard King, Pat Ast, Marianne S├Ągebrecht en Julien Schoenaerts.

Clifford

1994 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Paul Flaherty. Met o.a. Martin Short, Charles Grodin, Mary Steenburgen, Dabney Coleman en G.D. Spradlin.

De tien-jarige Clifford (Short) is een onmogelijk kind dat er geen moeite mee heeft om op weg naar Hawaii een vliegtuig te saboteren. Hij wil in L.A. landen omdat hij zo graag Dinosaurusland wil bezoeken. Zijn ouders dumpen hem bij zijn oom Martin (Grodin). Hij wil Clifford gebruiken om zijn vriendin (Steenburgen) te bewijzen dat hij best overweg kan met kinderen. De enige gag in de film is Short de rol te laten spelen van een tien-jarige. Verder is het zeer droevig. Mislukte gags, domme dialogen, schmierende acteurs. De enige die overeind blijft in dit onding is Steenburgen. De film werd gemaakt in 1991, maar de release werd drie jaar tegengehouden door het bankroet van productiemaatschappij Orion. Bij het zien van dit geval is het niet moeilijk te bedenken waarom een producer over de klippen gaat. Jay Dee Rock en Bobby Von Hayes schreven het scenario, dat door John A. Alonzo ingeblikt werd. Dolby Stereo S.R.

Tom and Jerry: The Movie

1992 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Animatie van Phil Roman. Met o.a. Tony Jay, Anndi McAfee, Charlotte Rae, Michael Bell en Rip Taylor.

Meer dan 50 jaar na hun eerste cartoon is dit het avondvullende tekenfilm-debuut van Tom & Jerry. Zij worden vrienden en beginnen te praten. Ze helpen een zielig, maar rijk weesmeisje zich uit de geldzuchtige klauwen van een boosaardige tante Figg te bevrijden.

Jungle Rats

1987 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Ron Kristoff, Jim Gaines, Gerry Bailey, Michael Welborn en Richard King.

Het zoveelste RAMBO-achtige verhaal over een Amerikaanse patrouille, waarin zich twee hoge omes bevinden, die in Vietnam in de val loopt en bevrijd moet worden. Het camerawerk is van Vittorio Anders. Een afrader.

Jungle rats

1984 | Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Jim Gaines, Rom Kristoff, Richard King, Michael Welborn en Gerry Bailey.

Tijdens een verkenningstocht door Vietconggebied worden generaal Conrad en majoor Roberts gevangen genomen. Ze worden afgevoerd naar de ondergrondse gevangenis van commandant Kiak's Ho Bo. Generaal Keith staat aan het hoofd van een bepaalde eenheid die is gespecialiseerd in het opsporen van tunnels die door de Vietcong zijn aangelegd. Zij gaan op zoek naar generaal Conrad en zijn mannen, maar binnen de eenheid heerst corruptie. Sergeant Rejo maakt zich namelijk schuldig aan verkrachting en moord op een Vietnamese gevangene. Sergeant Ellis was hiervan getuige. Rejo vermoordt Ellis omdat deze dreigt alles te vertellen. Er is echter nog iemand die alles weet; luitenant Smith moet nog uit de weg geruimd worden!