Sonia Curtis is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Black demons

1991 | Horror

Italië 1991. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Keith Van Hoven, Joe Balogh en Sonia Curtis.

Deze Italiaanse produktie met een Engelse sound-track gaat over zwarte magie in Brazilië en zorgt voor saaie horror: enkele afschuwelijke make-up effecten en mooie locaties is alles wat deze film te bieden heeft. Regisseur Lenzi heeft het moeilijk met deze film hoewel hij zelf het script schreef. Van Hoven, zijn zus Curtis en haar vriend Balogh zijn in Rio en Van Hoven ontvangt een ritueel amulet, waardoor hij ongewild een kwade macht wordt. Wanneer hun jeep kapot gaat, logeren ze in een huis dat door twee jongeren en een zwarte dienstmeid bewoond wordt. Van Hoven heeft een onweerstaanbare drang om naar het kerkhof te gaan en roept zes zwarte zombies op. Dat blijken weggelopen slaven te zijn die honderd jaar eerder werden opgehangen en uit wraak zes blanken om zeep willen brengen. De direct Engelse dialoog is professioneel verzorgd.

Terminal Bliss

1990 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1990. Familiefilm van Jordan Alan. Met o.a. Luke Perry, Timithi Owen, Estee Chandler, Sonia Curtis en Micah Grant.

Een gevoelige Owen en een arrogante Perry zijn jeugdvrienden die beiden verliefd worden op Chandler en dit gaat ten koste van hun vriendschap. Het komt tot een dramatische confrontatie waarbij Perry verdrinkt. Voor de zoveelste keer een wat melodramatisch verhaal, geschreven door regisseur Alan, over jongeren die alles hebben maar die een waardeloos leven leiden.