Daniel 'Chino' Herrera is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Un yucatero honoris causa

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Daniel 'Chino' Herrera, Arturo 'Panseco' Manrique, Amparo Arozamena en Gabriel Amay.

Een man erft een enorm fortuin. Hij begint alvast geld uit te geven met zijn vrienden, totdat hem vertelt wordt waaruit de erfenis bestaat... Het vervolg op NUESTROS BUENOS VECINOS DE YUCATAN, eveneens bestaande uit drie episoden en net zo vervelend.

Nuestros buenos vecinos de Yucatán

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Daniel 'Chino' Herrera, Amparo Arozamena, Alicia Bonet en Mario Chávez.

Een jongeman die op het punt staat te trouwen, krijgt een auto- ongeluk, veroorzaakt door een kennis die verliefd is op zijn vriendin. Als gevolg van het ongeluk moet de jongen een dure operatie ondergaan. Een huilerig melodrama, bestaande uit drie episoden. Werd vervolgd in UN YUCATERO HONORIS CAUSA.

Lupe Balazos

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Lucha Morena, Julio Aldama, Daniel 'Chino' Herrera en Susana Cabrera.

In een dorpje waar een dokter zich vestigt wonen twee zusters, de een een beetje mannelijk, de ander gedwee en zacht. Het enige aardige aan deze film is dat de dokter, nadat hij het vee heeft ingeënt, hetzelfde doet met de dorpsvrouwtjes!.

El ciclón de Jalisco

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Julio Aldama, Lucha Moreno, José Elías Moreno en Daniel 'Chino' Herrera.

Ramón verlaat zijn dorp en zijn verloofde om het in de hoofdstad te gaan maken als worstelaar. Hij belooft met haar te truowen als hij als overwinnaar terugkeert, maar hij ontmoet een vedette. Routinematig.

La garra del Leopardo

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Ana Bertha Lepe, Manuel López Ochoa, Daniel 'Chino' Herrera en Jorge Russek.

Een nieuwe versie van `Zorro` (deze keer is het maskertje met een luipaardmotief beschilderd), waarin de gemaskerde held komt te staan tegenover een paar bandieten die een dorp verwoest hebben. Fantasieloos en eentonig tot op het bot.