Mal

1946 Acteur

Mal (1946) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Amore Formula 2

1971 | Muziek, Sportfilm

Italië 1971. Muziek van Mario Amendola. Met o.a. Mal, Giacomo Agostini, Lino Banfi en Elio Pandolfi.

Van twee bevriende coureurs zegt de een, na een ongeluk, het racen vaarwel. Hij wordt een succesvolle zanger. Hun vriendschap komt onder druk te staan als ze op dezelfde vrouw verliefd worden. De film moest het hebben van de populariteit van zanger Mal en wereldkampioen motorrijden Agostini. Het script is te verwaarlozen, evenals het acteren.

Terzo canale - avventura a Montecarlo

1970 | Komedie, Muziek

Italië 1970. Komedie van Giulio Paradisi. Met o.a. Gabriella Giorgelli, Franco Giacobini, Mal, New Trolls en Jody Clark.

Vier popmuzikanten gaan vol goede moed naar Monte Carlo om mee te doen aan een muziekfestival. Na allerlei avonturen en ongelukken komen ze terug waar ze begonnen waren, in Rome. Domme klucht die speelt in de gouden tijd van de Italiaanse pop-rock. Waardeloos, behalve voor nostalgische oudere jongeren en voor hen, die Mal of the Primitives en de New Trolls nooit gezien en gehoord hebben.

Lacrime d'amore

1970 | Komedie

Italië 1970. Komedie van Mario Amendola. Met o.a. Mal, Silvia Dionisio, Francesco Mulé en Gianna Serra.

Op aanraden van zijn manager verbergt schlagerster Reginald zijn vrouw Paola voor zijn fans. Door zijn jaloezie loopt hun huwelijk echter spaak. Als hij echter goed in de problemen komt, besluit Paola hem te komen helpen.

Pensiero d'amore

1969 | Romantiek, Komedie

Italië 1969. Romantiek van Mario Amendola. Met o.a. Mal, Silvia Dionisio en Pippo Franco.

Romantische situatie-komedie waarin - ondanks een paar aardige scènes - al snel de verveling toeslaat. Het verhaal gaat over de intriges van jaloerse ex-partners van een verliefd paartje. Zij moeten hun liefde op het spel zetten om hun oude vlammen tot bedaren te brengen. Ver onder de middelmaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mal op televisie komt.

Reageer