Julie Gregg

Acteur

Julie Gregg is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Soda Cracker

1989 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Fred Williamson. Met o.a. Fred Williamson, Maud Adams, Bo Svenson, Phyllis Hyman en D.R. Jones.

Williamson als producent-regisseur en hoofdrolspeler voelt zich lekker in zijn vel als de smeris Soda uit Chicago die de moordenaars van zijn partner opspoort en daarbij op corrupte bazen stoot die met de daders in een drugaffaire verwikkeld zitten. Williamson probeert de clichés van het genre wat te ontwijken via de jazzmuziek van Arni Egilsson. Gebaseerd op de roman van Jaron Summers, die ook het scenario schreef. Ook bekend als THE KILLER REFLEX en C.C. ACTION.

The Seekers

1979 | Drama, Western, Historische film

Verenigde Staten 1979. Drama van Sidney Hayers. Met o.a. Randolph Mantooth, Eddie Adams, Neville Brand, Delta Burke en John Carradine.

Na THE BASTARD en THE REBELS het derde en laatste deel over het leven van Philip Kent, hier gespeeld door Milner. Hij is nu op leeftijd en de familie (inclusief twee zonen en hun kinderen) trekken naar het westen om daar hun bestaan op te bouwen. De minst interessante van de drie.

Mobile Two

1975 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1975. Drama van David Moessinger. Met o.a. Jackie Cooper, Julie Gregg, Mark Wheeler, Edd Byrnes en Jack Hogan.

Een door Jack Webb geproduceerd relaas over tv-verslaggevers en de diverse opdrachten waaraan zij werken (in de beproefde traditie van Webbs series ADAM-12 en EMERGENCY). Standaard tv- voer dat leidde tot de kortstondige serie MOBILE ONE (de titel verklaart mogelijk het krappere budget).

From Hell to Borneo

1964 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1964. Avonturenfilm van George Montgomery. Met o.a. George Montgomery, Julie Gregg, Torin Thatcher en Lisa Moreno.

Gefilmd op de Filipijnen. Als verhaal: Montgomery's pogingen om zijn privé-eiland te vrijwaren van de aanvallen van agressieve boeven en smokkelaars.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julie Gregg op televisie komt.

Reageer