Terry Bishop

Regisseur

Terry Bishop is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Life in Danger

1960 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1960. Drama van Terry Bishop. Met o.a. Darren Nesbitt, Julie Hopkins, Howard Crawford, Victor Brooks en Christopher Witty.

Een gevaarlijke delinquent ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. Dit leidt tot hevige opschudding onder de buurtbewoners. Al snel meent een van hen de man gevonden te hebben. De personages in deze film spelen zo overtuigend dat men zichzelf er al snel in herkent. Hierdoor komt de moraliserende boodschap uitstekend over.

Cover Girl Killer

1960 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Thriller van Terry Bishop. Met o.a. Harry H. Corbett, Felicity Young, Spencer Teakle, Victor Books en Tony Doonan.

De cover girls van een mannenblad worden vermoord in de pose die ze op de omslag aannamen. Een overtuigend morsige B-film met helaas een zwakke climax. Toch de moeite waard.

Model For Murder

1958 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1958. Misdaad van Terry Bishop. Met o.a. Keith Andes, Hazel Court, Jean Aubrey en Michael Gough.

De Amerikaan Andes is in Engeland op zoek naar de vriendin van zijn overleden broer en raakt betrokken bij een juwelenroof. Een behoorlijk verhaal.

Light Fingers

1957 | Misdaad, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1957. Misdaad van Terry Bishop. Met o.a. Guy Rolfe, Eunice Gayson, Roland Culver, Lonnie Donegan en Hy Hazell.

Een gierige echtgenoot (Culver) denkt dat zijn vrouw een kleptomane is en neemt een butler in dienst, die tevens een lijfwacht is, maar in werkelijkheid een dief blijkt te zijn. Een adequate produktie.

Tim Driscoll's Donkey

1955 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1955. Familiefilm van Terry Bishop. Met o.a. David Coote, John Kelly, Hugh Latimer, Peggy Marshall en Carole Lorimer.

Een wees gaat achter een ezeltje aan, dat per vergissing van Ierland naar Engeland is getransporteerd. Deze film heeft een prijs gekregen van de Children's Film Foundation, die kennelijk niet zulke strenge maatstaven aanlegde als anders.

You're Only Young Twice

1952 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1952. Komedie van Terry Bishop. Met o.a. Duncan Macrae, Charles Hawtrey, Joseph Tomelty, Patrick Burr en Diane Hart.

De puriteinse rector van Schotse universiteit wordt door omstandigheden en zijn eigen fout gedegradeerd; hij gaat dienst doen als portier van de universiteit. Mislukte excentrieke komedie verdient eigenlijk een beter lot, al was het maar omdat getracht wordt de mensen te amuseren. Debuutfilm van kleine latere tv-ster Ronnie Corbett in onooglijk rolletje. Naar het toneelstuk What Say They van James Bridie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Terry Bishop op televisie komt.

Reageer