Pepe Isbert is acteur.
Er zijn 37 films gevonden.

Vamos a contar mentiras

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Juanjo Menéndez, Amparo Soler Leal, José Luis Lopéz Vázquez en Pepe Isbert.

Om de verveling van alledag te ontvluchten gaat mevrouw Poveda zich aan haar fantasieën te buiten. Een verfilming van het gelijknamige toneelstuk van Alfonso Paso.

Sabián demasiado

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Tony Leblanc, José Luis Ozores, Ismael Merlo, Pepe Isbert en José Luis Lopéz Vázquez.

Een Madrileense zakkenrollersbende besluit zijn werkmethoden bij te stellen. Een behoorlijke en lofwaardig bescheiden film, die op enkele gelukkige gags prat kan gaan.

Perro golfo

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Domingo Viladomat. Met o.a. Maurice Marsac, Pilar Cansino, Pepe Isbert en Félix Dafauce.

Een slager gebruikt de gaven van zijn hond om zijn doeleinden te bereiken. Een zeer slechte film.

La Pandilla de los ll

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Adolfo Marsillach, Pepe Isbert, Angel de Andrés, Manolo Morán en Antonio Ozores.

Beïnvloed door Amerikaanse 'thrillers' besluiten elf ongelukkige misdadigers de Bank van Spanje te beroven. Een sympathieke komedie, een beetje volgens I SOLITI IGNOTI.

La Gran familia

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Alberto Closas, Amparo Soler Leal, Pepe Isbert en José Luis Lopéz Vázquez.

De alledaagse wederwaardigheden van een kroostrijk Spaans gezin. Een paternalistisch en achterlijk knoeiwerk. Deze film werd toch zo'n kassucces dat er ook nog een vervolg van gemaakt werd.

El Sol en el espejo

1962 | Romantiek

Argentinië/Spanje 1962. Romantiek van Antonio Román. Met o.a. Yvonne Bastien, Luis Dávila, Pepe Isbert en María Asquerino.

Het liefdesverhaal tussen een vrouw met een geheimzinnig verleden en een mislukte schrijver. Een weinig onderhoudende film met een theatrale opzet.

Cupido contrabandista

1962 | Komedie, Misdaad

Spanje 1962. Komedie van Esteban Madruga. Met o.a. Antonio Ozores, Tomás Blanco, María Mahor en Pepe Isbert.

Een ongelukkige die naar Madrid reist om persoonlijk kennis te maken met zijn verloofde (waarmee hij door een briefwisseling in contact is gekomen), wordt door enige smokkelaars bedrogen. Een zeer middelmatige komedie, waarvan het verhaal gedeeltelijk herinnert aan de latere film SIRENE DU MISSISSIPPI.

Cuando estalló la paz

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Julie Diamante. Met o.a. Laura Valenzuela, Agustín González, Pepe Isbert en Juanjo Menéndez.

Tijdens WOI wordt een Spaans dorpje verdeeld in francofielen en mensen die pro-Duits zijn. Een intrigerende film naar een roman van Fernández Flórez.

Días de feria

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Pepe Isbert, Pilar Cansino, Tony Leblanc en José Luis Lopéz Vázquez.

Mensen uit verschillende dorpen komen naar de landbouwbeurs in Madrid. Pijnlijk slechte film.

Don Lucio y su hermano Pío

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Tony Leblanc, Pepe Isbert, Montserrat Salvador, Tony Soler en Alfredo Mayo.

Een kruimeldief is uit op de aalmoezen die een kind heeft meegebracht. Een vervelende stichtelijke film zonder enkele interesse.

Nada menos que un 'arkangel'

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Marisa Prado, Conrado San Martín, Pepe Isbert en Félix Fernández.

Alle inwoners van een klein dorp in de Extremadura kopen samen de 'Arkangel', een revolutionaire machine die hun oogst zou moeten redden. Maar de dorpeling die de machine naar het dorp moet brengen wordt door een knappe Amerikaanse toeriste in verzoeking gebracht. Deze film is tot op zekere hoogte aardig en vermakelijk.

La Vida por delante

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, Pepe Isbert, Félix de Pomés en Manuel Alexandre.

De film schetst de tegenslagen van een pasgetrouwd stel, dat niet erg geslaagd is in hun respectieve beroepen. Eén van de eerste speelfilms van Fernán-Gómez en een van de weinige waardige komedies die ooit in Spanje gemaakt zijn. Bovendien is de cast uitstekend.

Bombas para la paz

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Antonio Román. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Julia Martínez, Pepe Isbert en Susana Campos.

Een jonge chemicus erft van zijn overleden meester het geheim om een produkt te maken dat de oorlogszuchtige gedachten bij mensen doet verdwijnen. Een naïeve domme Spaanse komedie.

Un Americano en Toledo

1957 | Romantiek

Spanje 1957. Romantiek van Carlos Arévalo en José Luis Monter. Met o.a. Silvia Morgan, Georges Rivière, Pepe Isbert en Juan Calvo.

Een Amerikaanse professor gaat naar Toledo om onderzoek te doen. Hij wordt er verliefd op het meisje dat woont in het huis dat voor hem bestemd is. Het is een sentimentele en onbelangrijke komedie.

Los Angeles del volante

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Fernando Fernán Gómez, Pepe Isbert, José Luis Ozores en Manolo Morán.

Een paar taxichauffeurs proberen een jong meisje, dat zelfmoord wilde plegen door zich onder een taxi te werpen, levenswil bij te brengen. Deze film is geregisseerd door Iquino en geschreven door Pedro Masó, twee van de grootste opportunisten van de Spaanse film.

Faustina

1957 | Komedie, Fantasy

Spanje 1957. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. María Félix, Fernando Fernán-Gómez, Conrado San Martín, Fernando Rey en Elisa Montés.

Een roekeloze speleoloog komt bij toeval op de drempel van de Hel een demon in hoogst eigen persoon tegen die hem zijn levensverhaal vertelt. Bescheiden, kluchtige versie van de onsterfelijke FAUST, met een uitstekende rolverdeling.

Manolo, guardia urbano

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Manolo Morán, Tony Leblanc, Luz Márquez en Pepe Isbert.

Per ongeluk wordt de baby van een verkeersagent van middelbare leeftijd verwisseld met die van een andere familie. Een komedie van paternalistische makelij, geconstrueerd ter meerdere eer en glorie van de goedmoedige humorist Manolo Morán, wiens acteertalent niet valt te betwisten.

Los Ladrones somos gente honrada

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. José Luis Ozores, Pepe Isbert en Alicia Palacios.

Een behoorlijke herverfilming van de gelijknamige film, die zich door het goede spel van de twee hoofdrolspelers onderscheidt.

La Chica del barrio

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Ricardo Núñez. Met o.a. Pepe Blanco, Lolita Sevilla, Pepe Isbert en José Luis Ozores.

De liefdesavonturen van drie knappe jonge vrouwen uit Madrid vormen een leuke maar inhoudsloze komedie.

Historias de la radio

1955 | Komedie

Spanje 1955. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Francisco Rabal, Margarita Andrey, Pepe Isbert, Angel de Andrés en José Luis Ozores.

De voorvallen van enkele mensen die graag succes willen hebben in de wereld van de radio. Een onopvallende film die in Spanje een groot kassucces is geweest.

Amor sobre ruedas

1954 | Komedie, Musical

Spanje 1954. Komedie van Ramón Torrado. Met o.a. Carmen Morell, Pepe Blanco, Félix Fernández en Pepe Isbert.

De film vertelt het verhaal van de liefde tussen een beroemde zangeres en een taxichauffeur. In deze zeer slechte muzikale komedie valt alleen de verschijning van de grote tweede man, Pepe Isbert, op.

Nubes de verano

1953 | Komedie

Portugal/Spanje 1953. Komedie van Arthur Duarte. Met o.a. Manuel Santos Carvalho, María Olgín, Pepe Isbert en Félix Dafauce.

De moeilijkheden van een eenvoudige winkelier die een hoge wisselbrief moet betalen. Een magere film die in Spanje, het co-producerende land, nauwelijks is vertoond.

Intriga en el escenario

1953 | Musical, Misdaad

Spanje 1953. Musical van Feliciano Catalán. Met o.a. Margaret Genske, Manolo Morán, Enrique Guitart, Encarnita Fuentes en Pepe Isbert.

Een reizend toneelgezelschap houdt zich bezig met de handel in diamanten. Een krankzinnige, verwarrende produktie, die het midden houdt tussen een folkloristische film en een detectivefilm.

Así es Madrid

1953 | Drama

Spanje 1953. Drama van Luis Marquina. Met o.a. Susana Canales, José Suárez, Lina Canalejas en Pepe Isbert.

Twee verliefde zussen worden door Antonio slecht behandeld; zozeer zelfs, dat hij door de politie wordt gearresteerd. De film is een vernuftige zedenschildering.

Cerca de la ciudad

1952 | Drama

Spanje 1952. Drama van Luis Lucia. Met o.a. Adolfo Marsillach, Pepe Isbert, Margarita Robles en Eduardo Fajardo.

Een goedige priester probeert alle kinderen in een voorstad tot het katholicisme te bekeren; een vroom drama op zijn Spaans.

Pacto de silencio

1949 | Avonturenfilm

Spanje 1949. Avonturenfilm van Antonio Román. Met o.a. Ana Mariscal, Adriano Rimoldi, María Martín, Pepe Isbert en Conrado San Martín.

Een Spaanse jonge vrouw wil haar Engelse echtgenoot, die tijdens de WO II verdwenen is, weer terugzien. Een aardig avonturenmelodrama waarvan de regisseur ook nog een herverfilming zou maken.

La Familia Vila

1949 | Komedie

Spanje 1949. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Maruchi Fresno, Pepe Isbert en Juana Soler.

Een boekhouder weet niet wat hij moet doen met zijn onbezonnen dochter. Toppunt van alledaagsheid.

Sin uniforme

1948 | Oorlogsfilm

Spanje 1948. Oorlogsfilm van Ladislao Vajda. Met o.a. Rafael Durán, Blanca de Silos, Enrique Guitart en Pepe Isbert.

In het door WO II verwoeste Tanger komt een geval van spionage aan het licht. Een zeer curieuze film voor de toenmalige Spaanse cinema, die niet slecht gerealiseerd is.

Un Hombre de negocios

1945 | Komedie

Spanje 1945. Komedie van Luis Lucia. Met o.a. Antonio Casal, Josita Hernán, Julia Lajos en Pepe Isbert.

Een jong meisje wacht met angst en beven op het bezoek van haar oom die haar per vergissing tot erfgename heeft benoemd. Een slechte film ondanks het komische talent van wijlen Antonio Casal en Pepe Isbert.

Mi enemigo el doctor

1945 | Romantiek

Spanje 1945. Romantiek van Juan de Orduña. Met o.a. José Nieto, Alicia Palacios, Raúl Cancio en Pepe Isbert.

In een ziekenhuis ontluikt de liefde tussen een patiënte en een arts. Een film die zeer slecht geregisseerd en vertolkt werd.

Te quiero para mí

1944 | Komedie

Spanje 1944. Komedie van Ladislao Vajda. Met o.a. Antonio Casal, Isabel de Pomés, José Nieto en Pepe Isbert.

Een kostschoolmeisje wordt verliefd op haar leraar. Een onopmerkelijke liefdeskomedie.

Orosia

1944 | Drama

Spanje 1944. Drama van Florián Rey. Met o.a. José Nieto, Blanca de Silos, Julia Lajos en Pepe Isbert.

Een jonge vrouw trouwt met de moordenaar van haar vroegere echtgenoot. Dit tragische melodrama had in handen van Siodmak, Lang of Sirk een geniaal resultaat kunnen opleveren.

La vida empieza a medianoche

1944 | Komedie

Spanje 1944. Komedie van Juan de Orduña. Met o.a. Armando Calvo, Marta Santaolalla, Julia Lajos en Pepe Isbert.

Een meisje heeft medelijden met een stervende oude man en doet zich voor als de vrouw van zijn kleinzoon. Aan deze film ontbreekt alle charme.

Ella, él y sus millones

1944 | Komedie, Romantiek

Spanje 1944. Komedie van Juan de Orduña. Met o.a. Rafael Durán, Josita Hernán, Luchy Soto en Pepe Isbert.

Een miljonair wil met een jonge aristocrate trouwen. Een poging een verfijnde komedie op zijn Spaans te maken lukte in deze film niet.

Aventura

1944 | Drama, Romantiek

Spanje 1944. Drama van Jerónimo Mihura. Met o.a. Conchita Montenegro, José Nieto, Juan Calvo en Pepe Isbert.

Een eenvoudige boer heeft een liefdesverhouding met een rondreizende actrice maar hij keert weer naar zijn vrouw terug. Deze film is een klassiek voorbeeld van een moraliserend Spaans melodrama uit de veertiger jaren.

Una Chica de opereta

1943 | Komedie

Spanje 1943. Komedie van Ramón Quadreny. Met o.a. Josita Hernán, Luis Prendes, Lily Vicente, Pepe Isbert en Fernando Fernán-Gómez.

De film toont de liefdeslotgevallen uit het leven van een voormalige muzikant die in een muziekwinkel moet werken. Eén van de films waarin Luis Prendes en Josita Hernán samen speelden.

El Sobre lacado

1941 | Misdaad

Spanje 1941. Misdaad van Francisco Gargallo. Met o.a. Luisita Gargallo, Pepe Isbert en María Bru.

Een valse Pythia houdt zich bezig met afzetterij. Een armzalige en onsamenhangende film.