Joe Haider

Componist

Joe Haider is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Der Preis fürs Ÿberleben

1980 | Misdaad, Drama

Duitsland/Frankrijk 1980. Misdaad van Hans Noever. Met o.a. Michel Piccoli, Martin West, Suzie Galler, Marilyn Clark en Daniel Rosen.

Als een ontslagen boekhouder bij een grote firma vijf van zijn chefs doodschiet, wordt alles gedaan om te voorkomen dat een nog groter schandaal aan het licht komt. Geheel door Noever in het Amerikaanse Missouri gefilmd, wat voor een Duitse film vreemde effecten heeft.

Lina Braake

1975 | Komedie, Drama

Duitsland 1975. Komedie van Bernhard Sinkel. Met o.a. Lina Carstens, Fritz Rasp, Herbert Bötticher, Benno Hoffmann en Erica Schramm.

Ook al heeft een bewoonster een huurcontract voor het leven, een bank komt het beter uit de oude dame naar een bejaardentehuis te sturen om het huis te slopen voor nieuwbouw. Vandaar de ondertitel van de film 'Die Interessen der Bank können nicht die Interessen sein, die Lina Braake hat'. Daarom ook dat de dame heel slim de bank oplicht omwille van een levenslang verblijf op Sicilië. Maar Interpol is vlugger. Een schitterend Brechtiaans leerstuk dat barst van de humor. Kreeg diverse prijzen.

Berlinger - Ein deutsches Abenteuer

1975 | Drama, Avonturenfilm

Duitsland 1975. Drama van Bernhard Sinkel en Alf Brustellin. Met o.a. Martin Benrath, Hannelore Elsner, Tilo Prücker, Lina Carstens en Martin Lüttge.

Harold Robbins-verhaal op de Duitse manier: de zogenaamde levensgeschiedenis van een fabrikantenzoon die jaren na de oorlog een oude schoolvriend, een gewezen nazi, tegenkomt die als senator de grond van de oude fabriek opkoopt. Een film met veel fantasie, maar niet helemaal het niveau van LINA BRAAKE. Het camerawerk is van Dietrich Lohmann.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Haider op televisie komt.

Reageer