Thick Wilson

Acteur

Thick Wilson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

In The Nick Of Time

1991 | Fantasy, Familiefilm, Animatie, Komedie

Canada/Verenigde Staten 1991. Fantasy van George Miller. Met o.a. Lloyd Bridges, Michael Tucker, Allison La Placa, A Martinez en Jessica Di Cicio.

Een kerstman wordt aangesteld voor driehonderd jaar, waarna hij zelf een opvolger moet kiezen. Voor Bridges is het zover, zijn termijn zit erop. Hij trekt naar New York om een plaatsvervanger te zoeken. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want niemand gelooft nog in de kerstman. Hij ontmoet journalist Tucker, die hem een ongelooflijke oude dwaas vindt, maar uiteindelijk toch bereid is het verhaal van de kerstman te publiceren. Sympathieke fantasy, die de kerstlegende langs een originele invalshoek benadert. De acteurs hebben zich goed in hun rol ingeleefd. Het scenario van Rick Podell, Michael Preminger en Maryedith Burrell, naar een verhaal van Jon S. Denny, bezit voldoende humor en sentimentaliteit, maar blijft teveel aan de oppervlakte, typerend voor de Disney-fabriek. Brian R.R. Hebb stond achter de camera.

Buying Time

1987 | Mysterie, Familiefilm, Misdaad

Canada 1987. Mysterie van Mitchell Gabourie. Met o.a. Jeff Schultz, Page Fletcher, Laura Cruickshank, Leslie Toth en Dean Stockwell.

Inspiratieloze politiefilm over drie kerels die al jaren in een car-wash werken, en verder hun tijd doden met flipperen, pushen van drugs, en andere winstgevende, maar illegale zaakjes. Twee worden er opgepakt, terwijl de derde vermoord wordt. Hij blijkt al de vijfde koerier te zijn die in korte tijd koud gemaakt werd. Inspecteur Stockwell denkt de moordenaar te kennen en vraagt de medewerking van de twee gabbers om bewijsmateriaal te verzamelen. Een slap scenario van Richard en Mitchell Gabourie dat een opeenstapeling is van alle clich├ęs uit het genre, zelfs niet boeiend in beeld gebracht. Het vlakke, onge├»nteresseerde spel van de acteurs, waaronder een duidelijk vermoeide Stockwell, kan de film niet redden. De fotografie van Manfred Guthe kent wel enkele mooie momenten.

Sex with the Stars

1980 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1980. Komedie van Anwar Kawadri. Met o.a. Martin Burrows, Thick Wilson, Janie Love, Susie Sylvie en Terri Mitchell.

Een jongeman met een horoscoop-rubriek in een maandblad leidt een onderzoek naar het seksueel gedrag van de sterrenbeelden: de film bestaat uit twaalf 'ontmoetingen' met meisjes met een verschillend sterrenbeeld. Een sekskomedie die noch geestig noch erotisch is. Hertiteld als CONFESSIONS OF THE NAUGHTY NYMPHOS. Ook bekend als SEX STARS, SECRETS OF A GIRL FRIDAY en LOVE WITH THE STARS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thick Wilson op televisie komt.

Reageer