Jan-Michel Vincent

Acteur

Jan-Michel Vincent is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tarzan in Manhattan

1989 | Avonturenfilm, Komedie, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Avonturenfilm van Michael Schultz. Met o.a. Joe Lara, Kim Crosby, Tony Curtis, Jan-Michel Vincent en Jimmy Medina Taggert.

Nadat blanke jagers de `pleegmoeder-aap` van Tarzan gedood hebben en haar chimpansee-kind Cheetah ontvoerd hebben (voor de vivisectie), achtervolgt Lara (de achttiende Tarzan in successie) de jagers naar New York, waar hij kennis maakt met een ander soort jungle. Hij sluit vriendschap met een taxichauffeuse, Crosby, die de nieuwe Jane moet voorstellen. Men kan van deze pilootfilm op z'n minst opmerken dat de combinatie origineel is, maar de rest is cliché.

In Gold We Trust

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Thailand 1989. Actiefilm van Phillip Chalong. Met o.a. Jan-Michel Vincent, Sam Jones, Sherrie Rose, James Phillips en Michi McGee.

Wie niet op de logica en de geloofwaardigheid let, en niet al te kritisch is, kan zich vermaken met het verhaal over ex- commando Vincent die op zoek gaat naar een groep soldaten, die tijdens de Vietnam-oorlog werden vermist. Ze zijn er nog en hebben het goud ter waarde van 54 miljoen dollar buitgemaakt dat bedoeld was om hen vrij te kopen van een plaatselijke krijgsheer en dat was weer een politieke stunt van een miljardair, die tot senator gekozen wil worden. De dames aan beide zijden van actie zijn snoepjes. Het verhaal van Norman Puemin werd door Tony S. Suvat en Buncherd Dhawee tot scenario bewerkt. Direct op video uitgekomen zonder in de zalen in première te gaan. Regisseur Chalong heet in werkelijkheid Chalong Pakdeevichit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jan-Michel Vincent op televisie komt.

Reageer