Zak Santiago

Acteur

Zak Santiago is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome

2012 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 2012. Sciencefiction van Jonas Pate. Met o.a. Luke Pasqualino, Ben Cotton, Lili Bordán, Jill Teed en John Pyper-Ferguson.

Hoofdpersoon William weet waarom hij ten strijde trekt tegen de Cylon-robots, in deze tv-versie van de gelijknamige tiendelige webserie. 'We hebben deze robots geaccepteerd als onze bedienden, en zelfs als onze vrienden. Maar ze hebben ons vertrouwen terugbetaald met een gewelddadige opstand tegen ons.' Deze proloog wordt gevolgd door beduimelde space opera dialogen en dito technische verhandelingen, afgewisseld met luchtslagen waar geen acteur aan te pas kwam. Visueel afmattend, als close-ups van een op hol geslagen kudde zebra's in een stuiterballenfabriek tijdens een stroboscooplichtshow.

Driven to Kill

2009 | Actiefilm

Canada/Verenigde Staten 2009. Actiefilm van Jeff King. Met o.a. Steven Seagal, Inna Korobkina en Zak Santiago.

Voormalige Russische gangster Ruslan Drachev keert terug naar huis, waar hij erachter komt dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Eenmaal thuis komen er ook dingen uit zijn verelden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.

Cleaverville

2007 | Drama, Misdaad

Canada 2007. Drama van Jorge Montesi. Met o.a. Ever Carradine, Gabrielle Rose, Zak Santiago, Jeff Wincott en Leela Savasta.

Na een uit de hand gelopen oplichtingszaak vlucht Gina Carelli met een zak vol van de maffia gestolen diamanten. Ze zoekt onderdak bij haar moeder die ooit in dezelfde wereld leefde, maar haar leven beterde en nu voor Gina's dochter zorgt. Wanneer de confrontatie met haar moeder en dochter voor Gina te groot wordt, slaat ze wederom op de vlucht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zak Santiago op televisie komt.

Reageer